Cosmofon 3G vs T-Mobile 3G

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Спидтестот не е точен за тоа што пред една година со 3G телефон кој подржува 384kbps ми покажа дека симиња со преку 400 а некад и 420kbps

како е можно да кажува толку, кога космофон не поддржува толкави брзини?

Epa sega kolku pati da ti se kaze

еве повторно од космофон, на иста локација

како е можно да кажува толку, кога космофон не поддржува толкави брзини?
mozno e kako ne eve ti odgovor kako
a inace za brzinava ova speed test nikad ne kazuva tocno ako sakas da proveris najtocno simni nekoj fajl od nekoja stranica kj so ne e opteretena i ce vidis kolku ti simnuva u sek

Ќосмофон 100% има помала покриеност отколку Т-мобиле ... така да не му ја мисли Т-Мобиле се секогаш најдобри според мене и им нема конкуренција :)

ќосмофон пропадна, вип работи во загуба а т-мобиле цвета стално :)

псссссссссс глупости, ако немаа добивка мислиш дека ке работеа? ти си приврзаник на т-моб, иначе дане му си сметководител на некој или статист на влада за телефонија во државава:salut:

Сакам да земам 3G USB модем, па прашањето ми е кој има подобра покриеност и постабилен нет.

За цените, космофон дава дупло повеќе трафик за истата цена, односно 4 гига за 490 денари, исто и USB модемот им е за 1000 денари поевтин од тој на т-мобајл.

Да не има некој мапа на покриеност за космофон? Пошто за т-мобајл има на нивниот сај објавено.

Ако стварно ти треба 3Г тогаш во ред е ама ако можеш и со поинаков мн ти е подобро иначе јас сум од охрид и имам од космофон 3Г кога сум дома минимална мрежа имам ама сум на 2 км од центар т.е. од антена а доволно е брз мислам клип на ју тјуб од 15-20 мин долг без пречки го пренесува е сега за поголеми малце кочи а кога сум кај бабами на село некаде околу 5 км.оддалеченост нема никаков сигнал, само на 2Г мрежата сто е премногу бавно. а за т-мобиле ке видам далли има на таа далечина прием на мрежа па ке ти постувам, инаце космофон нуди повеќе ама т-моб. има појака мрежа дефинитивно барем за тука во охрид

јас имам Космофон стик и имам Виндоус 7 и не ми го препознава стикот...Отидов и прашав дали може да се симнат драјверите од негде и ми кажаа дека за едно 70-80 дена ке има... :nesvest: Дали го има некој решено ова и ако може нека да ми кажете од каде го симнавте... :smir: :pipi:

Фала однапред :)

веќе се снајдов... :)

псссссссссс глупости, ако немаа добивка мислиш дека ке работеа? ти си приврзаник на т-моб, иначе дане му си сметководител на некој или статист на влада за телефонија во државава:salut:
Дали ке работеа? Знаеш колку платија за 10 додишна лиценца и колку прари фрлија за базни станици? Не знам колку е да се во загуба и да се каат ке работат оти парите се веке дадени а ако не работата ке биде ептен зијан. Имаат надеж а надешта последна умира. Се секаваш линк телеком до кога работеше? Мислиш имаа претплатници ама работеа.
Така да ако некој ја кажува вистината дека т-мобиле е подобар тоа не значи дека е вработен тамо. Ти вработен си во космофон? Исто ти е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom