Спидтестот не е точен за тоа што пред една година со 3G телефон кој подржува 384kbps ми покажа дека симиња со преку 400 а некад и 420kbps
како е можно да кажува толку, кога космофон не поддржува толкави брзини?
Epa sega kolku pati da ti se kaze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спидтестот не е точен за тоа што пред една година со 3G телефон кој подржува 384kbps ми покажа дека симиња со преку 400 а некад и 420kbps
како е можно да кажува толку, кога космофон не поддржува толкави брзини?
mozno e kako ne eve ti odgovor kako
a inace za brzinava ova speed test nikad ne kazuva tocno ako sakas da proveris najtocno simni nekoj fajl od nekoja stranica kj so ne e opteretena i ce vidis kolku ti simnuva u sek
Ќосмофон 100% има помала покриеност отколку Т-мобиле ... така да не му ја мисли Т-Мобиле се секогаш најдобри според мене и им нема конкуренција
ќосмофон пропадна, вип работи во загуба а т-мобиле цвета стално![]()
Сакам да земам 3G USB модем, па прашањето ми е кој има подобра покриеност и постабилен нет.
За цените, космофон дава дупло повеќе трафик за истата цена, односно 4 гига за 490 денари, исто и USB модемот им е за 1000 денари поевтин од тој на т-мобајл.
Да не има некој мапа на покриеност за космофон? Пошто за т-мобајл има на нивниот сај објавено.
Дали ке работеа? Знаеш колку платија за 10 додишна лиценца и колку прари фрлија за базни станици? Не знам колку е да се во загуба и да се каат ке работат оти парите се веке дадени а ако не работата ке биде ептен зијан. Имаат надеж а надешта последна умира. Се секаваш линк телеком до кога работеше? Мислиш имаа претплатници ама работеа.псссссссссс глупости, ако немаа добивка мислиш дека ке работеа? ти си приврзаник на т-моб, иначе дане му си сметководител на некој или статист на влада за телефонија во државава:salut: