Corel Draw - прашања, помош, туториали

• Креатор на темата Креатор на темата Samaramon
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај на официјалниот сајт на Adobe, сигурно го има како трајал верзија, за другото ќе се снајдеш на сајтовите со „закрпи” за елиминирање на заштитата:)

qodc9fg.jpg

guess who? :)

bez lutenje...

Самара браво! Талент си! Набави си фотошоп, уште поинтересни работи мозеш да правиш со него.
Или пробај со Jasc Paint Shop Pro 8, супер програм со среќа!

samara bravo za ova stvarno e dobro ama ako moze da mi kazes od kaj da go simnam programcevo za da probam i jas
pisi na pp

Браво мало Томбиче, ела едно петче да ти стаам на раката :).

Јао.. водка шо јака цура би бил еј!:pos:
Самара, браво.:aplauz:

Љеље братмиииии ама си ме напраиљ.. :) :)

Да не ми кажеа дека си напраила фото-монтажа од мене, немаше да знам. И баш сеа глеам.... :) :)

Одлично.

Samara, многу убаво.... браво.
Мораш да почнеш да работиш на Photoshop.... читав дека не си го имала програмот за да си го инсталираш... кажими дали имаш добра интернет конекција да ти дадам линк за download или ако не можеш и тоа да ти изрежам едно ЦД и да ти пратам по пошта (па кога ке си позната нема да не заборавиш :icon_lol: ).... дефинитвно да се префрлиш на Photoshop пошто навистина има многу повеќе опции од PhotoPaint а колку што гледам ти тоа основно знаење го имаш, принципот е исти, со време ке се усовршиш.

Поздрав.

Ау Самара колку сум пријатно изненадена ... колку сите луѓе се многу поубави ако би биле спротивното од тоа што се:pos: :pos: :pos:
Без навреда кон позајмените лица, ама стварно добри се сликите :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom