Converse All Star - приказната за легендарните "старки"

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
ги обозавамммммммммм...просто не можам без нив....имам 2 пара старки...црвени и лилави со коцки......имам др конверс црни со бело...и сакам уштеееее...дан сакат некој да ми купит???? хахахаххахха

аууу ги обожавам!
најудобни ми се, најубави се иии се нај..! :)
само штета што кај нас има малку модели..
какви ги има по другитее држави лелеее:nesvest:

Еве ги мојте најнови Converse.Си ги обожавам:pipi:

Имам 3 пара.Едните ми се смалија-а тие се црвени.Вториот пар-Светло лилави со црни костурчиња и сиви со некои коцки така нешо...Си ги обожавам ситееее :back::pipi:

Порано кај 7-8 носев само стартки. После фатив да носим спортски патики

Имам моментално при распање црни стандард,ама да се стопли времево ги палам и одам у скопје по вакви
windowslivewriterconversescifishoesaresocool-c7dbconverse-sci-fi-shoes-thumb.jpg

или едни други црни со бела костурска глава позади и црвени врвки,милина.

Имам моментално при распање црни стандард,ама да се стопли времево ги палам и одам у скопје по вакви
windowslivewriterconversescifishoesaresocool-c7dbconverse-sci-fi-shoes-thumb.jpg

или едни други црни со бела костурска глава позади и црвени врвки,милина.
лелееееееееее јас имам ваквиииииииииииии :vozbud:
кај ги најде на нет... ги барав 2 годни хехеххее
ги обожавам...

Имам црни и сега си зедов нови врвки, сиви се со црни звездички. Прекрасни се сега :helou:

Вака сега, се договоривме на едно другарче за роденден да му купиме ол старс ама од кожа. Каде во скопје има вакви и нормалити колку е цената. Фала однапред :helou:

All-StarHiSailorJerryBlackLeather2.jpg

Иам два пара ама не ги рецкам ногу... не знам зш.
Не ми се бендисаја ко ги купив и уште се чудам зш ги купив и сеа така си стоет само.
Се мислам сеа да си купам пубај некој зш од овие грда ми е бојава и меркав баш преска едни по чаршија и ќе видам... Ак купам ќе ги сликам и ќе ви ги покажам :pipi: Знам дек не ќе мојте да спиете ак не ви ги покажам :)

иам дома црни стандард ама ми се испокина на 2 или3 места па до сеа изигравав чевлар ги лепев ги штурев тоа е зошто незнам ништо да носам ја најубаво бос да одам :vozbud::toe:

Да прашам колку се патиките конверс ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom