Coldplay

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување

Што мислите за Coldplay?

• Вкупно гласачи
    186
Добри се.....
Иначе ме мрзи да пишуем...
А иам многу да зборам за нив.....

dexter напиша:
Немаат врска со рок. Можеби поп-рок, ама повеќе вртат на поп.

А според шо го кажвиш ова? рок се, можда имаш слушнато некоја песна шо те потсеќат на поп, ама се водет како рок група..
П.С. секоаш ко ќе се речит рок, некој мислит дека морат то да се Ганс енд Роузец или некои како нив, демек хард рок.. имат и други правци во рокот..

е убо де... зш прво рече дека немаат врска со рок, зато си реков да подобјаснам за некој шо не ги знајт..

Ne neso deka mnogu gi sakam oasis ali ne sum bas ramnodusna koa ovie Coldplau probuvaat da gi emitiraat a si nemaat veze a ne se ni rok toa kako se vodat toa e druga rabota,poso edno vreme i Avril se vodese kao rok:ija: :ija: :ija: :ija: kolku ja mrazam a imase i nekoj takvi kao Prodigy punk-rok i sl .Ne, marince izvini mi moze te pogodiv ne e doro da ti zboram sranja (t.e. da ti pisuvam)i ja sum povredena koa nekoj papa kaki za moite milenici ali stvarno ne gi mozam:kajg:

Ne se bas losi imaat dobri pesnicki ama mislam deka definitivno se pop-rock

Супер се! Ги обожавам! Имаат многу убави текстови, певливи рефрени...Од мениво јас и брат ми шо го имаме буквално секој сингл што излезе од последниов албум го свириме! Talk, White Shadows, Speed of sound, The hardest part...Крајна оценка.....чиста 10-ка!

Луциферке аку де, твое мислење ич не се лутам! :) ама ИЧ! Јас пак многу ги сакам Оејзис, никогаш не сум ги споредвела ама сепак Колдплеј ми се миленици.. незнам зш.. едноставно со нив и со Битлс почнав да слушам ВИСТИНСКА музика..

MaRiNa`Oh напиша:
Луциферке аку де, твое мислење ич не се лутам! :)
Море мавај таму, тие тебе ќе ти кажвет ми се свиѓале, не ми се свиѓале! Ти ко шо ќе речиш, ти си ГАЗДА!:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

grupata si e extra mada jas ne gi slusam ali dobri pesnicki vadat malku mi se ligavi deckite ali u sekoj slucaj extra se!

Закон се дечките, имаа дадено изјава дека ќе ја извадат најквалитетната песна во светов lolllzzz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom