Coca Cola Soundwave

• Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Одлично ... значи дознав дека на Soundwave може, а може и не ќе идат ретардирани, исфрустрирани, луѓе загрижени за благосостојбата на Македонија и на Македонцеот, курвици, глупи гуски, дрољи... со шо ти ја знам каков речник. А дури има шанси некој на стадион да почне да полемизира за Пушкин или Његош.

Секоја чест луѓе... секоја често...

Еј... извинете шо го затупев мале и јас... али ... шо знам... ме изнервираа некои луѓе на форумов.

Иначе што се тиче темата...

Без разлика што нема да биде во Охрид, најверојатно ќе се нацртам и јас таму ... Има по некое интересно име... би требало да вреди. Сеа, можеби нема да биде истиот филм ко лани, нели плажа, езеро, вамте - тамте... ама.. од друга страна па.... можеби и подобро така. Така беше лани! Годинава сигурно нема да биде исто. Уште подобро би било догодина да биде, да речеме, во Битола, после тоа во... шо знам каде, Велес... секоја година да биде на различно место! Ако им била тоа идејата (во што се сомневам) браво за нив. Ако не... еве идеја :)

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Ajde da vi objasnam zaso e vo septemvri!
Prvo: Coca Cola beshe eden od glavnite sponzori na svetsko prvetnstvo vo fudbal i imase angazmani okolu toa i vo Makedonija,po zavrsuvanje na svetsko im trebase mesec dena za konsolidiranje i pocnuvanje na nov proekt "SoundWave 2"
zatoa e mesec dena pokasno a ne vo avgust,kako i da e minimum se ocekuva 15 000 narod da prisustvuva na ovoj nastan.

SiM

The Power Of Three
Член од
26 јули 2006
Мислења
115
Поени од реакции
0
не знам кој гостува и не мислам да одам зш е многу скапо

Член од
14 мај 2006
Мислења
38
Поени од реакции
2
Obavezno se ide, Jeff Mills se znae -
" I may be established but I'll never be establishment "

Edvaj cekam . . .

.....

Човекот...
Член од
5 јануари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
12
Катастрофа :(:(:(:(:( многу подобрп ке беше ако се одржаеш во Градиште, а сека во скопје глупости

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Добро е барем до курот ќе ни биде и ќе не кошта само картата, а другото ќе биде ситно.

CakNoris

Папу4ар
Член од
16 декември 2005
Мислења
177
Поени од реакции
0
Го заебаја фестивалот што го префрлија во Скопје. Никој нема да му појде.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
CakNoris напиша:
Го заебаја фестивалот што го префрлија во Скопје. Никој нема да му појде.
Не зборуј глупости го заебале фестивалот шо го префлиле во Скопје. Ако беше па на охридско езеро кур ќе се свиткаше, вака барем сигурно ќе има повеќе народ во Скопје.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Пред 15 години се ке дадев за да ги глеам Therapy у живо, сеа дома ми доаѓаат а јас сум у три пизде материне...за малку ке извршев ритуално самоубиство за РЕМ коа беа у Белград, сеа ова...ке праам кабриолет канцеларијава сеа:pishtoldz

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Џеф Милс, гуру на техно-музиката, диџеите Сатоши Томи, Халуциноген, моќниот рок-состав Терапи, спектакуларниот електробенд Риноцерос, но и македонските состави ДНО, Фолтин, Роботек со свој сет во живо и домашните диџеите Горан Кан, Мирко Попов, Ајсберг и Лефонк, се само дел од имињата што ќе настапат на второто издание на фестивалот Саундвејв. Иако минатата година се одржа во Охрид, оваа година фестивалот се сели во Скопје, на стадионот на АРМ, во Градскиот парк.
На две сцени на новата, според тимот на организаторите Зен и КЛС, извонредна и побезбедна локација ќе продефилираат триесетина имиња од домашната и светска музичка сцена. Настанот е замислен како 24-часовен жур, по повод 8. септември - Денот на независноста на Македонија. И оваа година организаторите ветуваат уникатна можност за забава под отворено небо, а и двете, главната и транс-сцената ќе бидат поддржани со моќно озвучување и осветлување.
Покрај двете сцени, на осум илјади квадратни метри на стадионот ќе бидат поставени и шанкови за храна и за пијалаци, и продажба на фестивалски реквизити. Влезниците за оваа, невидена журка, се достапни во продажните салони на Космофон, музичките продавници Југотон и Чув де чув по цена од 400, 600, 800 и 1.000 денари, во зависност од периодот во кој ќе се купат.

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Skopje e najdobrata lokacija vo makedonija za odrzuvanje na nesto vakvo,za zal drugite gradovi pogolem naglasok davaat na Grand Show i Pink TV.

glufce

French Toast
Член од
15 јануари 2006
Мислења
827
Поени од реакции
8
Кој ќе оди од тука? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop