Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Туу бе како од едно капаче да се добива.

"Пратив па ништо".

Да беше така ќе беше iPod Touch на една минута!

Абе... тоа е релативно. Ова е игра на среќа. Можеш да испратиш 100 а да не добиеш ништо, а можеш едно да испратиш и да добиеш Ајпод.

Само што кај нас не знам колку е игра на среќа, поточно колку е наместена.

Пратив сеа во 1 минута до шест саат и нишо. ми рекоа дека само учествувам у излвлекување во шест саат и толку .. повеќе среќа друг пат....

Јас се откажав од праќање доста беше за летово цел кредит ми отиде :nerv:

Не е битно колку праќаш ако имаш среќа од едно праќање ќе добиеш. Еден комшија на мој другар доби iPod пред 1 недела, а само 1 код пратил

Луге доби некој друг? Ја на секоја купена кока кола си го пракам кодот али никако да добијам...:zver:

Едно 20 пати пратив да му се невиди и пак нишо :nerv::nerv::nerv:

само да прашам
ако сте извлечен веднаш ве информираат или??

http://brrmanija.com.mk/dobitnici.html
51. +389713496** AAOOTA 07.08.2009 14:00:00 Ipod Touch 8GB

зошто јас во петокот во 13:30 пратив 20тина кодови и после ги избришав пораките, па решив да видам дали ги има некаде добитниците и проверив на сајтот и во 2 часот е извлечен број идентичен со мојот ( освен ѕвездите нормално :kesa: ), ама пошто не знам дали сум го испратил тој код или не незнам дали се работи за мене, па ме интересира дали веднаш те информираат или може да потрае,

однапред благодарам
(ако некој знае ве молам да ми каже, навистина сум нестрплив)

само да прашам
ако сте извлечен веднаш ве информираат или??

http://brrmanija.com.mk/dobitnici.html
51. +389713496** AAOOTA 07.08.2009 14:00:00 Ipod Touch 8GB

зошто јас во петокот во 13:30 пратив 20тина кодови и после ги избришав пораките, па решив да видам дали ги има некаде добитниците и проверив на сајтот и во 2 часот е извлечен број идентичен со мојот ( освен ѕвездите нормално :kesa: ), ама пошто не знам дали сум го испратил тој код или не незнам дали се работи за мене, па ме интересира дали веднаш те информираат или може да потрае,

однапред благодарам
(ако некој знае ве молам да ми каже, навистина сум нестрплив)

http://brrmanija.com.mk/ucestvo3.html иди тука и ке ти стане мислам јасно

Внеси го шест карактерниот код во твојот мобилен телефон и испрати го преку SMS на телефон
14 700 (5ден +ддв). Во рок од неколку секунди ќе добиеш повратна порака за валидноста на твојот код и часот на извлекувањето во кое ќе учествуваш

ne razbiram?

porakata deka si dobitnik vednas stignuva??

Внеси го шест карактерниот код во твојот мобилен телефон и испрати го преку SMS на телефон
14 700 (5ден +ддв). Во рок од неколку секунди ќе добиеш повратна порака за валидноста на твојот код и часот на извлекувањето во кое ќе учествуваш

ne razbiram?

Како не разбираш? Убаво пишува, само прати го кодот што е под капачето и добиваш порака во која те известуваат кога е извлекувањето.

porakata deka si dobitnik vednas stignuva??

Прво ти стигнува порака во колку сат е извлекувањето и ако си среќниот добитник тогаш ти стигнува порака да те известат.

прашува дали ќе го известат одма ако добие
Пораката ти кажува дека си влегол во извлекување во толку и толку саат
али прашува дали и кога стига порака дека си добил нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom