Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Најлошо нешто е ако ги пратите сите икс кодови кои ги имате одеднаш, а особено во ноќните часови. Смртна комбинација. :)
Ако вие сте пратиле пример 40 кодови, а уште некој во тој период пратил 1 код, како по Марфиев закон Ај-Подот секогаш оди кај вториот. :)

Јас денеска испратих 2 кода и ништо:(:nesum:
Утре пак ке се обидеме:)

Моментално пијам БРРР :) Ама ништо и од моето капаче :(

Кој ќе добие нешто да постира тука со најголем фонт (7), во црвени букви. Не сум слушнала никој ништо да добие од Кока Кола, освен оние глупостите со Палавковците или како и да беа, за Нова Година :tapp:
Мислам дека џабе ги праќате кодовите.. само потошено време и кредит :smir:
Со тие пари ќе си купите ајпод сами :helou:

на кој број да пратам??имам капаче...дајте број само...

Добро бе, толку ли не гледаш на шишето дека има оставено информации и број.

Па, добро да му е*ам... од толку пиење, од толку праќање... доби некој нешто???

Ве нашле овци, значи...

на кој број да пратам??имам капаче...дајте број само...
14 700 (5ден + ддв)

....

cetvroka_20.jpg

Порано кога беше играта за мобилни пратив буквално 50 капачиња у 3 саат навечер. И све што добив беше еден голем .!.

АААААААААААААААААААААААА
Умре форумов... Абе од кога се дозволени вакви реклами... Целава тема е една голема реклама.
Барам одговор од администратор/модератор.

Инаку кока кола не ја бива. sux. hard. Јас повеќе сакам.... *****... да не рекламирам сега.

АААААААААААААААААААААААА
Умре форумов... Абе од кога се дозволени вакви реклами... Целава тема е една голема реклама.

Инаку кока кола не ја бива. sux. hard. Јас повеќе сакам.... *****... да не рекламирам сега.

Не ја бива .. а ја изгласаа најдобрата Кока-Кола во светот дека се прави во Македонија .. да да ..вистина е :toe:

АААААААААААААААААААААААА

Кажи си убаво Пепси ебаго. Ако не е Пепси, тогаш е Фанта. Е ова пер е реклама :) ... :D:D:D Имам право на слободен "збор".

14 700 (5ден + ддв)

....

cetvroka_20.jpg

Мене ми личи како да си го направил на компјутер (тоа скринот) али ако е точно ај честито... :)

Кажи си убаво Пепси ебаго. Ако не е Пепси, тогаш е Фанта. Е ова пер е реклама :) ... :D:D:D Имам право на слободен "збор".

Мене ми личи како да си го направил на компјутер (тоа скринот) али ако е точно ај честито... :)
како може да е вистина што ви е? види го телефонот, сони ериксон...екран у боја а овде има стар LCD дисплеј...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom