Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ти ли најде да го учиш него,остај клабер е он :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

сум и горд сум на тоа.:smir:

Morales i Dekay да не имаат стан под ќирија некаде во Скопјево
а како што ми гледа и Pridz ќе бара

Prydz е прв пат во скопје другар.:smir:

Моралес не гостувал бе многу :toe: стварно јас мислам дека 3 пат му е ова...Киста?

да да.3 пат преку сила.:helou:

Точна ти е цела листа, за Ерик Приц карта у хепи дејс т.е. у понеделник фторник и среда е само 200че, четврток 300 на врата 400.

Аман пер аман научи еднаш Deep Dish feat SHARAM HE, туку Sharam from Deep Dish

друже,така е најавено сегде за Sharam.и јас знам дека не е тачно али тоа е.поздрав:smir:

еве некое флаерце

Attachments

• colosseum16.07.09.jpg
    colosseum16.07.09.jpg
    89,4 KB · Прегледи: 4
еве некое флаерце

Не е флаер, за у шпиц и време е тоа.
Еве ви флаери шо се дешава

picture5ely.png

picture3m.png

picture4r.png

picture8m.png

Летното работи или зимното? Пошо ми кажаа вчера зимното дека било отворено ?

една шпекулација шо кружи низ градот.после ерик придз најверојатно на 9 јули повторно во скопје едниот и едиствен Markus Schulz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: :sekss::sekss::sekss::sekss:

Markus Schulz ќе биде во колосеум на 27ми август :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Blake Jarrell & Marcus Schulz на 27 август во Клуб Колосеум. :vozbud:

леелелеле.за крај на летово има да биде фешти у колосеум.уше еден доказ дека се најдобар клуб во македонија ако не и пошироко.:vozbud::vozbud::vozbud:

леелелеле.за крај на летово има да биде фешти у колосеум.уше еден доказ дека се најдобар клуб во македонија ако не и пошироко.:vozbud::vozbud::vozbud:

Во Македонија не ни треба да се зборува за тоа кој е најдобар клуб. Може да зборуваме дека Колосеум е еден од најдобрите, ако не и најдобар клуб на балканот и пошироко.

Али ја оваа година сеуште го чекам...

ROGER-SANCHEZ2.jpg

:pipi:

Во Македонија не ни треба да се зборува за тоа кој е најдобар клуб. Може да зборуваме дека Колосеум е еден од најдобрите, ако не и најдобар клуб на балканот и пошироко.

Али ја оваа година сеуште го чекам...

ROGER-SANCHEZ2.jpg

:pipi:

ако не летово,зимава доаѓа сигурно.:smir:

Ej eдни другари мислат да идат на Ерик Прајц, па да не знаете колку може да биде картата ?

Ej eдни другари мислат да идат на Ерик Прајц, па да не знаете колку може да биде картата ?

еве ти инфо другар

02.07.2009 - Summer Club Colosseum presents:

Eric Prydz

Start: 23.00
Entrance:
Happy Days: 29-30.06, 01.07 - 200 MKD
02.07 - 300 MKD
On door: 400 MKD

Еве ги диџеите кои ги донесоа и ќе ги донесат Колосеум, а се дел од тимот на еден од најдобрите менаџери во индустријата David Lewis!

Претчуствувам дека Колосеум уште ќе не изненадуваат!:)

2565ijt.jpg

А нешто слушнав дека ќе имало и балкан најт у саботи, колку е точно неам везе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom