Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според тоа што е пишувано ваму таму можам да ви кажам само дека следат диџеите од лани и пред две години кои направиле добри журки.
Ќе има уште малце Туборг Грин Бит, па после ќе се сврти на Смирноф Експириенс.

И пак истите ташаци ќе се вртат...тоа па тоа..

да.и увек ке има као тебе и точкест момци шо ке трујат у секоја тема чо не им е по г'зот.АКО НЕ ВИ СЕ ИДЕ НЕ МОРА ДА ИДЕТЕ НА "ИСТИТЕ DJ-И".:smir:

Тоа што не ми е по ќеиф го серам, не го голтам као тебе и остали поединци...биди поздравен, ама индивидуално мислење си е индивидуално, сакаш прифати го, сакаш лупај црвенки до задутре, напнат еден :icon_lol:

и јас не голтам нешо шо не ми е по ќеиф.црвенкото знаеш зашо ти е ти образложив.
ама ич не сум напнат.

да.и увек ке има као тебе и точкест момци шо ке трујат у секоја тема чо не им е по г'зот.АКО НЕ ВИ СЕ ИДЕ НЕ МОРА ДА ИДЕТЕ НА "ИСТИТЕ DJ-И".:smir:

А ја кажав нешо лошо? Денес ми стигна меил од Колосеумци и тоа ми пишуваше и тука кажувам. Ебате човекот, ако не ни се иде немора да идеме. Е ќе идам

Де бе оладете малце :smir: отворено за сите што сакаат да дојдат,за другите убаво да си поминат кај и да одат :helou:...Армин добар беше лани иако пропушти некои добри песни да ги пушти а за Гета не верувам дека ќе дојде :nesum:

E sea Arno ili Vendeta?????????????????????????????????????????????????????

И јас прочитав шпекулации за Дигвид на Клаберсгајд, ама очигледно ништо од тоа. :(

Да Arno Cost во Колосеум на 4.6.2009....цена 200 денари :party3:

Да Arno Cost во Колосеум на 4.6.2009....цена 200 денари :party3:

Еве вака има журки :)
Арно Кост отварање Четврток
Панчо шупакот Петок

11.06 Above & Beyond цена не се знае :)
18.06 Funkerman
25.06 David Morales

Ма и Муралес да е на отварање не идам бе. :)
Ќе биде гз преку глаа. И плус ќе нема клабери т.е. све ќе бидат фенси фацки. :)

Еве и флаерче :)
arno_cost.jpg

Ма и Муралес да е на отварање не идам бе. :)
Ќе биде гз преку глаа. И плус ќе нема клабери т.е. све ќе бидат фенси фацки. :)
Хе хе немој да генерализираш...ти идеш ради музиката не треба да те интересира кој има позади тебе...едноставно идеш напред скокаш до 4-5 и си идеш дома ижуркан до максимум :party3::je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom