Stre3T Danc@
The definition of #BFABB
- Член од
- 10 април 2009
- Мислења
- 1.690
- Поени од реакции
- 146
Океј, знам дека за секој настан во B2 се отвараше посебна тема, ама еве јас овојпат земав иницијатива за отварање тема.
Можеби затоа што бев инспирирана од настанов овој петок.
За тие што можеби не знаат, B2 се наоѓа во зградата кај City Gallery, помеѓу Terranova и Caffe Exclusive.
Петок стандард има хип хоп засега, сабота Жаре чинам.. а за среда, четврток и слично, стварно врска си немам, ќе проверите сами
Овој петок (16.04) има журка по мој вкус и искрено ме изненади ваквата идеја, никогаш не помислував дека вакво нешто ќе се оддржи кај нас.
Дефинитивно ни требаат многу повеќе петоци како овој
Значи, подржувано од DJ Boogieman, или Огнен Андоновски - Street Dance friday !
На репертоар ќе бидат највртените хип хоп филмски траки на кои слободно ќе можат да откачат сите љубители на уличниот танц
Нешто вака (знаете сами - Step up, You got served, Stomp the yard..)
Се надевам дека ќе се испочитува ова
+ Првите 300 посетители ќе добијат cd од последниот mix на Boogieman.
Темава и понатаму нека се надополнува со претстојните настани во клубот
Можеби затоа што бев инспирирана од настанов овој петок.

За тие што можеби не знаат, B2 се наоѓа во зградата кај City Gallery, помеѓу Terranova и Caffe Exclusive.
Петок стандард има хип хоп засега, сабота Жаре чинам.. а за среда, четврток и слично, стварно врска си немам, ќе проверите сами

Овој петок (16.04) има журка по мој вкус и искрено ме изненади ваквата идеја, никогаш не помислував дека вакво нешто ќе се оддржи кај нас.
Дефинитивно ни требаат многу повеќе петоци како овој

Значи, подржувано од DJ Boogieman, или Огнен Андоновски - Street Dance friday !
На репертоар ќе бидат највртените хип хоп филмски траки на кои слободно ќе можат да откачат сите љубители на уличниот танц

Нешто вака (знаете сами - Step up, You got served, Stomp the yard..)
Се надевам дека ќе се испочитува ова

+ Првите 300 посетители ќе добијат cd од последниот mix на Boogieman.
Темава и понатаму нека се надополнува со претстојните настани во клубот