Цимерка

Најверојатно, ама ќе се врати тој(Swe), нема бегање од виртуелен живот, постои паралелен живот, никој не би го напуштил, делумно зошто полесно му е да изрази што мисли, него надвор во суровата реалност.
Абе јас и претходно со цимерки живеев, ама гледав да не ми се плеткаат во живот. Не дека не беа добри, повеќе на времето ми беше важно да плаќаат ќирија и да продолжат да го прават тоа.

Сега како магистриран и на половина од докторските асистент со тенденции кон професор еден ден, парите и не ми се толку важни, туку чистиот морален аспект од тоа што би било кога би било со некоја од нив.

Сигурен сум дека и многу други кои имат цимерки се чувствуваат како што јас сум се чувствувал, тие се нормални работи, со тек на време други приоритети ги поклопуваат.
Латитеа..
живеев минатиот семестар во таква комбинација

http://drzavnik.blog.com.mk/node/88038#comment

И што повеќе одложува толку тоа посилно се компресира за да резултира со..

БУМ, ме буди во 3 сабајле, БУМ реверберира цела зграда.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Батали ги непријатните миризби, игнорирај го тоа и твојата фантазија насочи ја кон друго со цимерките|цимерот.
Пробај ја другата страна на глобусот, мислам дека нема да зажалиш. :smir:

И што повеќе одложува толку тоа посилно се компресира за да резултира со..

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Милам дека е добар текст.
Сега не знам како луѓето тука ќе се справат со него, али ќе го ставам колку и да е не во тек со популарните норми..

......................................................
Прво малку општи информации.

Живеам со 2 цимерки и еден суртук.
Порано живеев со 3 девојки, али едната донесе суртук, па таа си замина, а суртукот остана, брат нешто.
Одма до мојата соба е заедничкото купатило, па ја имам таа чест да слушам кој што прави таму.

Значи да почнам.

Едната има брзосер.
Најверојатно бидејќи е вегетерјанка, али повеќе од 1 минута не е на шоља.
Може е неколку пати дневно, ама кратко.
Другата е покомплицирана, ја мачат гасови.
Па ќе се потсерне, па ќе пушти вода, па ќе прцне, па пак ќе пушти вода..демек јас не слушам.
И полека прц, прц, ја чувствуваш како се стиска се мачи да се воздржи, особено навечер, кога се е тивко, а нејзе ја спотерало.

Но што повеќе се мачи тоа се повеќе се зголемува притисокот пред големото бум, кое е неминовно. И што повеќе одложува толку тоа посилно се компресира за да резултира со..

Заспивам со прдеж, се будам со прдеж.
Најинтересни се кога ќе се вратат од работа, и онака одма во вц, заклучуваат и на шоља и се надеваат дека тоа е нивното безбедно, интимно место.
А златни девојчиња, капка. Најверојатно тоа е една од причините зошто некој не би се земал со жена, се уништува идеалната слика, разбираш дека и тие се луѓе, дека и тие серат.
Па кога ќе остават тигар. Или кафеава река како се вика..абе има четка одма од десно, нека не ве мрзи.

А суртукот не јаде зеленчук изгледа, нема фајбер, па се мачи по пола саат..хххххх..се стиска, и после едно благодарно шљуп.
Можам да му ја замислам насмевката на испотеното лице, чувството му е уф завршив голема работа денес.
Некогаш, некаде 5 минути од кога почнал, кога му е на половина извадено, му тропам на врата –слободно е?
И тој, неееееее.
Животот ни носи секакви мали радости.

На почетокот ми беше тешко да направам разлика меѓу мочање и пролив.
Има потсецнувања некогаш и на двете, си вежбаат кегел девојките.
Исто така, некогаш и кога мочаат потпрднуваат. И тоа е доволно да те збуни.
Но со тек на време, моето тренирано музичко уво, доби доволно информации да ги разликува и најмалите детали , да ги почуствува финесите.

Дојдов до степен кога можам според звуците, да кажам што јаделе, кога јаделе и колку пари ги чинело. Тоа е талент веќе, не се учи.

Инаку, што беше поентата на текстот, најверојатно добро пресметан прдеж, насочен под вистински агол во шољата може да создаде резонанса која ќе ја сруши цела зграда или цел свет.

Дали прдеж прднат тука може да предизвика гомноскоци во Палестина?

http://en.wikipedia.org/wiki/Butterfly_effect

//Посветено на цимерките, кои многу си ги сакам.
.........................................................................

се надевам дека ви се бендиса:)

Еби ги двете додека не се истепаат со третата зашо ќе биде љубоморна. После лажи ги два месеца дека моментално немаш пари за кирија ( ти ги украле у турска чаршија ), и на третиот месец (кога ќе најдеш нов стан) собери си ги парталите и да те нема без да кажеш кај идеш. Додека нема никој дома, исчезни едноставно. Смени број на телефон и гледај новиот стан да има ист број на цимерки. :vozbud:

Едит:
Никола напиша:
Дојдов до степен кога можам според звуците, да кажам што јаделе, кога јаделе и колку пари ги чинело. Тоа е талент веќе, не се учи.
:pos: :pos: Неверојатно... тоа е веќе божествена работа. Тогаш веќе си на рамниште на Дедо Мраз или Бетмен... мхм...

Никола, одамна сум ти кажал дека сакам да сум ти другар...

Иначе, со докторска дисертација која те притиска и ти создава истоштеност, не се осмелувај да стартуваш повеќе од една*

Друг муабет е дека девојчињата решиле да живеат со тебе од две причини - Или си јебозовен и ќе ти се качат тие за брзо време; или си нејебозовен и те одбрале зашо им личиш на домаќин човек, прибран и фин, кафекувар во неделни утра , дечко кој го знае стариот рецепт на баба за Бањалучка Баклава...

Не се секирај...уен д тајм камс, јул ноу ит. Сепак, јас ги жалам девојчињата :) Посебно во тие годинки...

Иначе.....кај ти е станот бе бачко?

*at a time.

Иначе.....кај ти е станот бе бачко?
Да да, ја и Серпико мора да ги провериме дали се во ред, и дали смееш да ги стартуваш. Нешто као домашна посета доаѓаме, само што не наплаќаме. :wink:

Да да, ја и Серпико мора да ги провериме дали се во ред, и дали смееш да ги стартуваш. Нешто као домашна посета доаѓаме, само што не наплаќаме. :wink:
E radi vakvi poseti ti vikam deka ne smee da ima poveke zeni od mazi vo stanot! :pos2: :pos2: :pos2:
Eve, ke ti dojdat prijateli a ednata ke ti bide ljubomorna zashto namirisuva deka si ja ebel drugata i nuklearka, a na volcive im techat ligi i strvno chekaat na gotovs pa...si go jadel so glava posle!
A ako si se zadovoleni PROPERTLY togash mozesh i Tom Cruise da go viknesh na gosti! :pos2: :pos2: :pos2:

Tом Круз? Том Круз? Тоооом Круууз?

Не е прволигаш чоекот. Плус е педер.

Ок или префрлајте во Чек аут или заворајте или дајте некој прикладен коментар на темава.

Заедничкиот живот носи различни предизвици.
Би ја ебеле ли, би ви станала ли девојка?

Работите можат да избегата од контрола.
Сепак се работи за плаќање на наем, сепак се работи за секојдневно гледање.
Кои се про и контра ставовите околу ваква констелација на односи.
Едно е си имате пичка за ебење кога ќе посакате, друго е ако стане посериозна врската, нема да можете да носите други пички дома. Нешто како да живееш со девојка му доаѓа.
Се исплати ли, би имале ли таква врска?
Што ако имате повеќе од една. Би било ли можна некаква распределба? Дали харемскиот менталитет кој секоја жена го има како сеќавање за убавите мигови од нејзините предци ќе влезе во игра?

/живеам(од вчера) со 3 цимерки 18-19 годишни. две се ок за ебење, третата не баш.:)

Јас само едно ќе кажам....ЕБИ ДОДЕКА МОЖЕШ БРАТ....Мене од секогаш ми викале така...Плус ти си каде каде постар од мене...Али јас да сум у таква ситуација ке ебам додека можам па дури би ги терал и у групно да се ебеме....

Ок или префрлајте во Чек аут или заворајте или дајте некој прикладен коментар на темава.
Бато решил да се уозбили. oro:

Иначе, јас се слагам со друже Серпико.
Друг муабет е дека девојчињата решиле да живеат со тебе од две причини - Или си јебозовен и ќе ти се качат тие за брзо време; или си нејебозовен и те одбрале зашо им личиш на домаќин човек, прибран и фин, кафекувар во неделни утра , дечко кој го знае стариот рецепт на баба за Бањалучка Баклава...
Или си јебо или си шупак. Ако си нормален просечен дечко шансите 18 годишни студентки да те одберат за единствен машки примерок у станот се 1:1.000.000. :)

Сусаро, никој не е ксметлија или се плаши да излезе на светлина.

Ти можда....? :)

Доста со оф-топик.
Сте ја ебеле цимерката, и зошто сеуште не? :toe:

разбираш дека и тие се луѓе, дека и тие серат
ова ме потсети на еден другар,што слатко се изнасмеав
типот никако неможе да разбере дека и девојките серат,гадно му било доста муки имам претрпено на ваков муабет :pos: :pos: аман луѓе се и они живо биче :wink:

инаку на темава,ја би ја ебел без тенденции да ми стане девојка,наем ко наем ќе си го плаќа секој како што си го плаќал до пред тоа,секојдневно гледање-па што,може и колешката од работа си ја ебел па секој ден ја гледаш
договор куќа гради :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom