Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
westsilver6010411.jpg

Скоро 5 години и не планирам да ги сменам . (y)

Од Родео залутав на Ронхил (рич па престиж), сеа сум на овие:
010633808.JPG

Почнав со Родео кaко badass
ама сега само WInston blue и San Slims.. планирам да ги откажам затоа не земам јаки.

Знае ли некој зошто бос голд/лајт ги нема во продажба веќе неколку дена ?

Почнав со Родео кaко badass
ама сега само WInston blue и San Slims.. планирам да ги откажам затоа не земам јаки.
Винстонот ич не е јак :icon_mrgr:

Ве молам дај кажете кои се најслаби цигари(не би сакал да пушам од оние slims и слично).. И како да ги одвикнам целосно :D

Ве молам дај кажете кои се најслаби цигари(не би сакал да пушам од оние slims и слично).. И како да ги одвикнам целосно :D

Rodeo Silver се доста слаби барем јас кога ги пушам како воздух ми се, а за тоа како да се одвикнеш јас неможам да ти помогнам. Иначе јас пушам македонско малборо;)

42312.jpg

probaj so elektronski cigari[DOUBLEPOST=1415289095][/DOUBLEPOST]inace jas pusam davidoff slims

Attachments

• cimg7606_1.jpg
    cimg7606_1.jpg
    29,3 KB · Прегледи: 27

Кај нас се Ronhill Aquamarine (порано Ultima се викаа), а воопшто најслаби(најдехидрирани) цигари шо иам видено се Kent HD (1,0.1,1) и ја као безосетна парна машина, пробав колку толку да ги осетам, али слабо, никаква текстура или ефект на димот, само ептен слаба арома и вкус.

Не пушам јас, таа под мене пуши. Искрено...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom