nezamenlivi
Скоро 5 години и не планирам да ги сменам .
Винстонот ич не е јакПочнав со Родео кaко badass
ама сега само WInston blue и San Slims.. планирам да ги откажам затоа не земам јаки.
мене не ми се, само мирисаат многу..Винстонот ич не е јак
Rodeo Silver се доста слаби барем јас кога ги пушам како воздух ми се, а за тоа како да се одвикнеш јас неможам да ти помогнам. Иначе јас пушам македонско малбороВе молам дај кажете кои се најслаби цигари(не би сакал да пушам од оние slims и слично).. И како да ги одвикнам целосно
probaj so elektronski cigari[DOUBLEPOST=1415289095][/DOUBLEPOST]inace jas pusam davidoff slimsВе молам дај кажете кои се најслаби цигари(не би сакал да пушам од оние slims и слично).. И како да ги одвикнам целосно
Кај нас се Ronhill Aquamarine (порано Ultima се викаа), а воопшто најслаби(најдехидрирани) цигари шо иам видено се Kent HD (1,0.1,1) и ја као безосетна парна машина, пробав колку толку да ги осетам, али слабо, никаква текстура или ефект на димот, само ептен слаба арома и вкус.Ве молам дај кажете кои се најслаби цигари(не би сакал да пушам од оние slims и слично).. И како да ги одвикнам целосно
Здраво.Сакам да почнам да пушам и ми требаат најлабите цигари (1, 0.1, 1 ) што ги има во Македонија. Поздрав
Скоро 5 години и не планирам да ги сменам .