Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
Пушам родео слим сино. Од кога се навлеков на слимов, обична цигара ми е некако шубе кога ќе запалам. Да имам добра плата, би пушела давидов слим, али то е, не сме сите деца на буџовани.:icon_lol:
Најдобро би било да ги откажам, уште да знам како. Секоја помош е добредојдена.(y)
Префрли се на слаби цигари, и после еден месец, престани да пушиш, и памти дека од кога ќе се откажеш, со секоја нова запалена цигара се враќаш на почетокот на откажувањето! ;)

Префрли се на слаби цигари, и после еден месец, престани да пушиш, и памти дека од кога ќе се откажеш, со секоја нова запалена цигара се враќаш на почетокот на откажувањето! ;)
Лесно е да се каже, тешко е да се направи. Фала сепак. :)

Лесно е да се каже, тешко е да се направи. Фала сепак. :)
Испробано, проверено. По истиот метод работам, веќе 4 месеци не пушам :D И не ни мислам веќе да запалам.

Не друже, дефинитивно ако сакаш да се откажес од цигари земи ПС или Ронхил да пушиш и ќе се откажес за 3 дена мислам, ама среќа постојат и други цигари така да....
Дефинитивно немам ама баш никаква намера да се откажам, башка пушам вакви многу повеќе од 3 дена и пак абер немам од одкажвање. И незнам што толку им фали на овие цигари. Не дека се како кубански пури ама пак и вие ептен сте се разнежниле.

Дефинитивно немам ама баш никаква намера да се откажам, башка пушам вакви многу повеќе од 3 дена и пак абер немам од одкажвање. И незнам што толку им фали на овие цигари. Не дека се како кубански пури ама пак и вие ептен сте се разнежниле.
незнам за тебе, ама мене ми се како оцет да ставам во уста од нив...

Вест лајт во последно време некако дефектни ми се чинат.Се чувствува филтерот како да ми се таложи на сред јазик,удира на ацетон,сушат грло и уста,како памук да пушам.Не знам дали да ги мењам,а и за што би ги мењал не знам..

Вест лајт во последно време некако дефектни ми се чинат.Се чувствува филтерот како да ми се таложи на сред јазик,удира на ацетон,сушат грло и уста,како памук да пушам.Не знам дали да ги мењам,а и за што би ги мењал не знам..
море да ти кажам право и јас тоа го приметувам, ама викам ај може халуцинирам xd

ronhill-mediterranean-rich-big.png

Ја пушам 57 исто како баба ми. Но во скоро време планирам да купам електронска

Уште се скапи оние Данхил? Знам беа многу добри а одамна не сум ги пушел.Со години!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom