Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
West Silver ( порано беа Lights )

Јас се откажав во 2006, ама ги обожавав West Lights, кутија ипол на ден си терав. Најмногу ми одговараа, понекогаш на мајтап си земав и Карелиа слим, додека не дознав дека се од гејциве.

znae nekoj od forumov kaj mozam u sk da najdam lucki strike al ne so kosovska markica il bez !!! i dal mozes u sk da najdes black devil !!!!!!

Јас се откажав во 2006, ама ги обожавав West Lights, кутија ипол на ден си терав. Најмногу ми одговараа, понекогаш на мајтап си земав и Карелиа слим, додека не дознав дека се од гејциве.

И мене ми се најдобри и затоа и јас мавам по кутија и пол некогаш и две на ден, ама сега пробувам да ги намалам малку, не е добро по толку да се пуши.

Јебига родео :toe: . некогаш и можи да си дозволам некоја поскапа марка или да се гребнам.:smir:

Родео Тврдо ко ќе немам 2 денари меко, па си ги преклавам во табакера. Од родео поарна цигара не се најдува, ретко се дешава да земам Boss Light или некоја друга марка, ама не ми се дават пари за цигара и од евтини и од скапи пак се труеш:)

Виткам ризли има комплет филтерчиња,кафеава ризла и тутун од граница се продава

порано мислев дека сум абрамович пиев lucky srtike

многу ебачки цигари:)

Ова е више стил!

Овие изгледа само у Битола ги има :)
Не, јас имам купувано вакви во Тетово! Незнам дали во другиве градови има претставништво на Зипо! Овде има едно такво дуќанче и има најразлични видови на цигари, пури, запалки.....

Иначе да одговорам на насловот на темата - Ronhill Rich или Rolhill White, зависи од расположение :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom