Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
Давидоф Лајт Магнум моментално
Prethodno si pusel Marlboro Light, jel? :)

Na West belo sum momentalno... dodusa pobajagi vreme bidna vekje, nekolku godini :)......

ah Parliament Parliament, da im se isusi rakata na tie sverceri sto ne gi svercuvat poveke..... me teraat do turska granica za nekolku steki cigari da idam ebago....

7 години цепам Gauloises плаво, сега откако ги ставија оние "Пушењето убива" "Пушачите умираат помлади"... ги расипаја нешто, го сменија вкусот што се манифестираше со 10-дневна тапа болка во моето грло. Па ај... свртев на Gauloises црвено (боштум- послаби)... ништо, продолжи да ме боли и пецка грлото...
Сега моментално се рехабилитирам со Родео блу, и немам проблеми со грлото, а богами се свртува и некој денар вишок. :toe:

gauloises plavite

--- надополнето ---

7 години цепам Gauloises плаво, сега откако ги ставија оние "Пушењето убива" "Пушачите умираат помлади"... ги расипаја нешто, го сменија вкусот што се манифестираше со 10-дневна тапа болка во моето грло. Па ај... свртев на Gauloises црвено (боштум- послаби)... ништо, продолжи да ме боли и пецка грлото...
Сега моментално се рехабилитирам со Родео блу, и немам проблеми со грлото, а богами се свртува и некој денар вишок. :toe:
jја не ги сменив и уште ми се ок :)

Ај и ја да си кажам... Почнав со Marllboro lights, па продужив со Lucky strike, ама пошо сеа неможам да си најдам Lucky Strike, пушам Camel (ама оние у жута кутија шо се, најјаките) и можам да кажам дека подобра цигара од Camel нема =)))
пс. многу се израдував коа ги намалија од 120 на 100 ден. =)))

10 години ги пушам и не сум сретнал цигара која ми лежи подобро

prince_rich_hp.jpg

Моментално Вест лајт, планирам да порачам преку другарот некоја штека квалитетно малборо зошто ова нашово неможам да го поднесам :)

Родео..класика,тврдо..плаво :) Иначе некако не сум доволно луд да фрлам пари за поскапи цигари,кога и тоа и тоа е срање

Моментално Вест лајт, планирам да порачам преку другарот некоја штека квалитетно малборо зошто ова нашово неможам да го поднесам :)

Нема наше марлборо , во Швајцарија ги прават па ги носат кај нас (освен ако не се сменило нешо задњава година).

Нема наше марлборо , во Швајцарија ги прават па ги носат кај нас (освен ако не се сменило нешо задњава година).
Добро де шо има веза кај ги прават поима немам кај ги прават а и не ме интересира шит се стварно не ги бива, имам другар од фришопот носи 100 пати се подобри посебно 100с :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom