- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.838
- Поени од реакции
- 120.782
Нели ќе ги оставеше цигарите?Кои се добри филтри и ризли за мотање?
Земав вакво нешто ама дали има поубави?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели ќе ги оставеше цигарите?Кои се добри филтри и ризли за мотање?
Rekov vreme e da se proba da se ostavat, ama izgleda dojde vreme da se proba nekoja druga alternativa. Vremeto za ostavanje uste ne doslo.Нели ќе ги оставеше цигарите?
Ocb filtri zemi, crna kutija na benzinska, ja porano tie gi koristev. Rizli ocb kafeno paketce, ja koristev sin ocb. Golden Virdzinija tutun.Кои се добри филтри и ризли за мотање?
Поише рак правеле од цигари. Рак на уста/грло.Се мислам да пробам од оние кесичкине со тутун што се за под непце. Има ли искуство некој,може ли да е безболна замена зс цигари тоа ?
Поише рак правеле од цигари. Рак на уста/грло.
Све ок тоа, ама ко ќе седнеш астал, со пржоли, ребре, мелено, ракивче, вино, што ќе вртиш низ прсти и во уста?Се мислам да пробам од оние кесичкине со тутун што се за под непце. Има ли искуство некој,може ли да е безболна замена зс цигари тоа ?
ocb rizli, ocb stick filteri, marlboro gold 30gr.Кои се добри филтри и ризли за мотање?
Све ок тоа, ама ко ќе седнеш астал, со пржоли, ребре, мелено, ракивче, вино, што ќе вртиш низ прсти и во уста?![]()
Crnite OCB moze li za tutun da se koristat?ocb rizli, ocb stick filteri, marlboro gold 30gr.
moja preporaka.
da, da.Crnite OCB moze li za tutun da se koristat?
Кои се добри филтри и ризли за мотање?