Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
Кои се добри филтри и ризли за мотање?

Земав вакво нешто ама дали има поубави?
Ocb filtri zemi, crna kutija na benzinska, ja porano tie gi koristev. Rizli ocb kafeno paketce, ja koristev sin ocb. Golden Virdzinija tutun.

Се мислам да пробам од оние кесичкине со тутун што се за под непце. Има ли искуство некој,може ли да е безболна замена зс цигари тоа ?

Се мислам да пробам од оние кесичкине со тутун што се за под непце. Има ли искуство некој,може ли да е безболна замена зс цигари тоа ?
Поише рак правеле од цигари. Рак на уста/грло.

Све ок тоа, ама ко ќе седнеш астал, со пржоли, ребре, мелено, ракивче, вино, што ќе вртиш низ прсти и во уста? :icon_lol:

Све ок тоа, ама ко ќе седнеш астал, со пржоли, ребре, мелено, ракивче, вино, што ќе вртиш низ прсти и во уста? :icon_lol:

Ја да дојдам до тоа ниво да ми се пали само кога пијам-на коњ сум, ќе одам ќе купам, кој му ебе матер.
Мене петте кафиња што ги пијам дневно ме утепаа, они ми се тригерот.

Crnite OCB moze li za tutun da se koristat?
da, da.

ke zemes OCB crnoto pakovanje rizli, ama od malite, ne zemaj kingsize zatoa sto nemas potreba, otprilika 50 MKD ti se.

edinstvena "mana" e sto izgleda kako joint koga ke go napravis i zapalis, no, imas i OCB plavi mislam deka bea koi sto ti se ona cigara hartija tip i izgledaat kako regular cigara.

zigzag istotaka ima so vkus, mislam deka se portokalevo pakovanje, a kafeavi se rizlite i deluvaat nesto nalik na cigarilo.

Кои се добри филтри и ризли за мотање?

Земав вакво нешто ама дали има поубави?

Катастрофа пакување.
Ефтини се, ама пола ќе се уништат додека да испушиш 120 цигари (освен ако не пушиш по 25-30 на ден), пола ќе ти се изгубат па ќе си ги наоѓаш по џебови, кесички од тутун, и насекаде низ куќа цели прљави, освен ако не си ептен она пиц пец човек па да водиш сметка за секое.

Земи си вакви ако успееш да најдеш, фино спакувани :

1762891406053.png
1762891473283.png

Од ризли јас користам стрикно оние белите а не проѕирните, пробај комбинација со овие ризли мене тоа ми е добитната а веќе скоро 10 години сум на тутун. Тргна како начин за заштеда, сега и кога одам во Скопје не купувам цигари па дури и кога немам тутун при себе а ми бара душата никотин, не палам цигара. Со тутунот дури и намалив внес на никотин воопшто. Дома скоро и да не палам. Една кеса знае да ми издржи и цел месец последниве 3-4 години.

Ризлите :

1762891952501.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom