Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

Член од
3 јуни 2014
Мислења
79
Поени од реакции
49
Пушам родео слим сино. Од кога се навлеков на слимов, обична цигара ми е некако шубе кога ќе запалам. Да имам добра плата, би пушела давидов слим, али то е, не сме сите деца на буџовани.:icon_lol:
Најдобро би било да ги откажам, уште да знам како. Секоја помош е добредојдена.(y)
Префрли се на слаби цигари, и после еден месец, престани да пушиш, и памти дека од кога ќе се откажеш, со секоја нова запалена цигара се враќаш на почетокот на откажувањето! ;)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Префрли се на слаби цигари, и после еден месец, престани да пушиш, и памти дека од кога ќе се откажеш, со секоја нова запалена цигара се враќаш на почетокот на откажувањето! ;)
Лесно е да се каже, тешко е да се направи. Фала сепак. :)

Член од
3 јуни 2014
Мислења
79
Поени од реакции
49
Лесно е да се каже, тешко е да се направи. Фала сепак. :)
Испробано, проверено. По истиот метод работам, веќе 4 месеци не пушам :D И не ни мислам веќе да запалам.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.779
Поени од реакции
23.088
Не друже, дефинитивно ако сакаш да се откажес од цигари земи ПС или Ронхил да пушиш и ќе се откажес за 3 дена мислам, ама среќа постојат и други цигари така да....
Дефинитивно немам ама баш никаква намера да се откажам, башка пушам вакви многу повеќе од 3 дена и пак абер немам од одкажвање. И незнам што толку им фали на овие цигари. Не дека се како кубански пури ама пак и вие ептен сте се разнежниле.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Дефинитивно немам ама баш никаква намера да се откажам, башка пушам вакви многу повеќе од 3 дена и пак абер немам од одкажвање. И незнам што толку им фали на овие цигари. Не дека се како кубански пури ама пак и вие ептен сте се разнежниле.
незнам за тебе, ама мене ми се како оцет да ставам во уста од нив...

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Вест лајт во последно време некако дефектни ми се чинат.Се чувствува филтерот како да ми се таложи на сред јазик,удира на ацетон,сушат грло и уста,како памук да пушам.Не знам дали да ги мењам,а и за што би ги мењал не знам..

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Вест лајт во последно време некако дефектни ми се чинат.Се чувствува филтерот како да ми се таложи на сред јазик,удира на ацетон,сушат грло и уста,како памук да пушам.Не знам дали да ги мењам,а и за што би ги мењал не знам..
море да ти кажам право и јас тоа го приметувам, ама викам ај може халуцинирам xd

Член од
7 август 2012
Мислења
90
Поени од реакции
41
Ја пушам 57 исто како баба ми. Но во скоро време планирам да купам електронска

Член од
13 мај 2014
Мислења
17
Поени од реакции
1
Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Уште се скапи оние Данхил? Знам беа многу добри а одамна не сум ги пушел.Со години!

Kajgana Shop

На врв Bottom