_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461
Босс меко од пред 2 месеца, предтоа Босс Голд.
Бренд меко 45, и долго 50. Јоркот во уста не се редат...Откако ги поскапеа Монте Карло , во потрага сум по некои цигари до 45 ден па ај и нека биде до 50 ден ама да се посаглам , па предлог некој ?
PS колку шо разбрав се замена на партнер, купив еднаш една кутија и зажалив, ја фрлив цела кутија.... си пушам Вест Силвер, некогаш на излевање знам да се исфурам ако имам фазла пари па да си купам Малборо голд...PS Плаво. 50 денари се тврдо паковање. На секој 5 кутии празни даваат една полна. Инаку по арома ми се малце подобри од родеото.
Мене ми се слични со родеото, дури и малце подобри. Партнер од дамна немам пушено така да не се сеќавам баш што арома имаше. Во секој случај за вкусовите не вреди да се расправа, ама за нискобуџетни цигари за парите се сосем во ред.PS колку шо разбрав се замена на партнер, купив еднаш една кутија и зажалив, ја фрлив цела кутија.... си пушам Вест Силвер, некогаш на излевање знам да се исфурам ако имам фазла пари па да си купам Малборо голд...
Дај на слика да ги видам да знам какви да барам. И тоа со 5 празни кутии заебанција ти е?PS Плаво. 50 денари се тврдо паковање. На секој 5 кутии празни даваат една полна. Инаку по арома ми се малце подобри од родеото.
Не бе , некоја акција е. Пред некој месец беше за 4 празни една полна, па го прекинаја. После го направија за 8 празни една полна ама изгледа не им се продаваја како тие што си наумија, па го намалија на 5 празни една полна.Дај на слика да ги видам да знам какви да барам. И тоа со 5 празни кутии заебанција ти е?
Не друже, дефинитивно ако сакаш да се откажес од цигари земи ПС или Ронхил да пушиш и ќе се откажес за 3 дена мислам, ама среќа постојат и други цигари така да....Мене ми се слични со родеото, дури и малце подобри. Партнер од дамна немам пушено така да не се сеќавам баш што арома имаше. Во секој случај за вкусовите не вреди да се расправа, ама за нискобуџетни цигари за парите се сосем во ред.