Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

J

Johnny Stulic

Гостин
Давидоф Лајт Магнум моментално
Дома пушам Родео

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Давидоф Лајт Магнум моментално
Prethodno si pusel Marlboro Light, jel? :)

Na West belo sum momentalno... dodusa pobajagi vreme bidna vekje, nekolku godini :)......

ah Parliament Parliament, da im se isusi rakata na tie sverceri sto ne gi svercuvat poveke..... me teraat do turska granica za nekolku steki cigari da idam ebago....

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
7 години цепам Gauloises плаво, сега откако ги ставија оние "Пушењето убива" "Пушачите умираат помлади"... ги расипаја нешто, го сменија вкусот што се манифестираше со 10-дневна тапа болка во моето грло. Па ај... свртев на Gauloises црвено (боштум- послаби)... ништо, продолжи да ме боли и пецка грлото...
Сега моментално се рехабилитирам со Родео блу, и немам проблеми со грлото, а богами се свртува и некој денар вишок. :toe:

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
gauloises plavite

--- надополнето ---

7 години цепам Gauloises плаво, сега откако ги ставија оние "Пушењето убива" "Пушачите умираат помлади"... ги расипаја нешто, го сменија вкусот што се манифестираше со 10-дневна тапа болка во моето грло. Па ај... свртев на Gauloises црвено (боштум- послаби)... ништо, продолжи да ме боли и пецка грлото...
Сега моментално се рехабилитирам со Родео блу, и немам проблеми со грлото, а богами се свртува и некој денар вишок. :toe:
jја не ги сменив и уште ми се ок :)

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Ај и ја да си кажам... Почнав со Marllboro lights, па продужив со Lucky strike, ама пошо сеа неможам да си најдам Lucky Strike, пушам Camel (ама оние у жута кутија шо се, најјаките) и можам да кажам дека подобра цигара од Camel нема =)))
пс. многу се израдував коа ги намалија од 120 на 100 ден. =)))

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
10 години ги пушам и не сум сретнал цигара која ми лежи подобро

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Моментално Вест лајт, планирам да порачам преку другарот некоја штека квалитетно малборо зошто ова нашово неможам да го поднесам :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Родео..класика,тврдо..плаво :) Иначе некако не сум доволно луд да фрлам пари за поскапи цигари,кога и тоа и тоа е срање

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Моментално Вест лајт, планирам да порачам преку другарот некоја штека квалитетно малборо зошто ова нашово неможам да го поднесам :)
Нема наше марлборо , во Швајцарија ги прават па ги носат кај нас (освен ако не се сменило нешо задњава година).

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Нема наше марлборо , во Швајцарија ги прават па ги носат кај нас (освен ако не се сменило нешо задњава година).
Добро де шо има веза кај ги прават поима немам кај ги прават а и не ме интересира шит се стварно не ги бива, имам другар од фришопот носи 100 пати се подобри посебно 100с :)

Kajgana Shop

На врв Bottom