Цигара за пред друштво или потреба?

• Креатор на темата Креатор на темата emmy007
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 јуни 2012
Мислења
65
Поени од реакции
84
Сигурна сум дека на секој од вас и нас барем еднаш ни се случило во друштво да запалиме цигара иако немаме потреба од тоа. Ме интересира, дали ја оправдувате таа постапка и дали некогаш сте го правеле или го правите тоа поради "чалам"?

Ниту ми се случило, ниту ке ми се случи.
Да запалам цигара во друштво за да бидам кул?:cautious:
Тоа е чист дебилизам.

Сигурна сум дека на секој од вас и нас барем еднаш ни се случило во друштво да запалиме цигара иако немаме потреба од тоа. Ме интересира, дали ја оправдувате таа постапка и дали некогаш сте го правеле или го правите тоа поради "чалам"?

Епа немој да бидеш толку сигурна :)
Навистина не сваќам какво задоволство е цигарата o_O
Уште кога ќе отидеме негде на скаричка и некој пушач ќе ми рече, лее што убаво местово чист воздух се изнадишав :icon_lol:

Ниту сум пробал, ниту би пробал :)

Чалам? Поголем turn off од девојка со цигара нема :)

Да ти ебам чаламот да ти ебам..

Не сум пробал a нема ни да пробам.

А зошто за тебе зборуваш во множина? Колку души сте таму бе? :pos:

Ја пушам цигари само пред друштво, за бидам кул, и после тоа идам накај дома, ги кријам цигарите у влез, пишувам домашно по Запознавање на природата и општеството и си легнувам.

3-4 пати само у живот. онака рандом без разлика на друштво.
еднаш глумев демек нервозен сум и ќе запалам цигара.... КОМИЊЕ.

Не да испаднеш кул туку те тера, глеаш сите околу тебе пушат и те фаќа иштав и тебе :)

мене ми е хоби кога сум пијан и на маса има непушач, да го потекувам да запали една за атер, често успева пошто сите сме пушачи внатре во себе :icon_lol:

Да се чаламиш пред друштво од тоа поголема глупост здравје и тоа ти е за мали деца т.е за овие сега што се 6 одд (n) они повеќето тоа го прават сега т.е сега си кул ако пушиш цигари на 13 год (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom