Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не ми се случило. Не сум глуп да пушам цигари.
Па кул изледаат, најискрено. И ја бев кул, сега коа и остаив приметувам не ме рецкаат баш.Да се чаламиш пред друштво од тоа поголема глупост здравје и тоа ти е за мали деца т.е за овие сега што се 6 оддони повеќето тоа го прават сега т.е сега си кул ако пушиш цигари на 13 год
![]()
Да бе, имаш право, јас само ако намирисам чад од негде обрнвам внимание, иначе ич не се опуљвам, па кој сакат нека е.Па кул изледаат, најискрено. И ја бев кул, сега коа и остаив приметувам не ме рецкаат баш.
Се посрав од смеење.Ја пушам цигари само пред друштво, за бидам кул, и после тоа идам накај дома, ги кријам цигарите у влез, пишувам домашно по Запознавање на природата и општеството и си легнувам.
Пушти вода.Се посрав од смеење.
Се посрав од смеење.
Има цигари на инконтиненција што делуваат пишува на кутиите. Види смени ги цигарите може од нив ти е вака.Се посрав од смеење.
Сигурна сум дека на секој од вас и нас барем еднаш ни се случило во друштво да запалиме цигара иако немаме потреба од тоа. Ме интересира, дали ја оправдувате таа постапка и дали некогаш сте го правеле или го правите тоа поради "чалам"?
има ли некој што се откажал од пушење![]()