- Член од
- 25 јуни 2012
- Мислења
- 2.513
- Поени од реакции
- 2.473
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како успеа ?--- надополнето: 24 октомври 2012 во 21:22 ---
Да.
Прегледај го приврзокот 51220 Па искрено слабо паметни да пробаат нешто вакво. КОЈ ОТРОВ!!!
Во животот немора се да се проба од љубопитност. Самата помисла на тоа што цигарата нема никаков вкус, а потоа што е премногу штетна ме одвлекува од помислата да почнам да пушам или воопшто да ставам цигара во уста. Немам пробано цигара, се немам испијането, за дрога да не правиме муабет и што ми фали што не сум зависна од никакви пороци? Одлично ми е вака и верувајте забавата е многу подобра.![]()
Сигмунд Фројд пушел,глуп е?Прегледај го приврзокот 51220 Па искрено слабо паметни да пробаат нешто вакво. КОЈ ОТРОВ!!!
Значи сите знаеме дека цигарите убиваат, што е еднакво на самоубиство. И кај ти е логиката ако некој сака да се самоубие па ти со чиста мира да го оставиш.Значи ти мене не ме разбираш изгледа? ЖЕЛБА! Кој сака! Никој не те тера тебе да пушиш, без разлика дали е за пред друштво или кога си сам, сфаќаш? Некој сака тој отров да го конзумира и тоа е негов проблем, не ти дава тебе тоа право да го нарекуваш глупав![]()
Ти очигледно не ме сфаќаш. Сигмунд Фројд живеел од 1856 до 1939 година, не верувам дека тогашните цигари имале вакви срања.Сигмунд Фројд пушел,глуп е?
Тутун си е тутун...Лошо објаснување ми даде и во тој тогаш имало никотин и катран и во овој сега или не?Значи сите знаеме дека цигарите убиваат, што е еднакво на самоубиство. И кај ти е логиката ако некој сака да се самоубие па ти со чиста мира да го оставиш.
Ти очигледно не ме сфаќаш. Сигмунд Фројд живеел од 1856 до 1939 година, не верувам дека тогашните цигари имале вакви срања.![]()
Имам само еднаш пробано неколку дима пред 6-7 години одприлика и грдо ми беше а и не гледам поента зошто да се труеш со нешто притоа и парите да си ги трошиш безвеза. Од тогаш ми се случило повеќе пати во друштво да ме тераат да запалам и јас цигар, да земам дим и слично но никогаш не сум го направил тоа ниту пак планирам во иднина.. најголема глупост се цигарите дефинитивно.
Значи сите знаеме дека цигарите убиваат, што е еднакво на самоубиство. И кај ти е логиката ако некој сака да се самоубие па ти со чиста мира да го оставиш.
Ти очигледно не ме сфаќаш. Сигмунд Фројд живеел од 1856 до 1939 година, не верувам дека тогашните цигари имале вакви срања.![]()
Навистина, ако ова е твоето мислење се виде колку си човечен.Ај бе не треси многу. И да сакам да се самоубијам тоа си е моја работа, не твоја.
И да, не пушеле вакви срања, бетер! Ама толку си ја разбираш и ти ...
Навистина, ако ова е твоето мислење се виде колку си човечен.
Какви бетер срања, сите знаеме дека со годините се' повеќе се ставаат штетни материи во цигарите и вистинскиот тутун го снемува.
Цигарата не е само отров него уништува цели животи и фамилии.
Супер, мене тоа ми е убаво. И го правам затоа што сакам, а ти ако не можеш да разбереш зошто и не ти е јасно, речи "Не сфаќам и готово". Не го прави тоа и таман е. Шо има да кажуваш дека непушачите биле нешто повеќе од пушачите?
Ај објасни како тоа цигарите уништуваат фамилии. Стварно ме интересира