Цигара после секс?

• Креатор на темата Креатор на темата ElectriX
  • Време на започнување Време на започнување
Mandrak напиша:
Цигара обавезно!-По можност и пијачка уз цигарата:)

Хмммммммм....сокче спаѓа во пијачки :)

FortunE напиша:
Читајќи ве сите како се изјаснивте дека си сакате цигара после секс, почнувам да си мислам дека нешто не е во ред со мене штом не ми оди ич паметот на цигара:icon_roll
-Не се секирај, навика е во прашање, повеке е ритуал одколку потреба, барем според мене:icon_lol:

sagaqua напиша:
Хмммммммм....сокче спаѓа во пијачки :)

:icon_lol:-За кого како, зависи.....

Мистичен напиша:
Шо зборите бе? Штетно - нештетно... нормално дека е штетно!

А за лезетот... мене ми е по лезет да си чуркам за време на сексот. Пробал некој да си тегне од цигарчето додека партнерката ве обработува орално? :)
Сега сакав да напишам за ова Мистик :cuc: ова е ЗАКОН!!!

Имам слушнато дека иде таа комбинација...СЕКС....па.....ЦИГАРА....можеби е непишано правило, шо го знам:)

Тоа не е мое граѓанско право туку обврска.

:sekss: +:mist: = :je:

Без разлика на тоа дали си имал sex или нешто друго ти се дешава. Секогаш на крај мора да се фатиш за цигара. Цигарата те ослободува тебе и твојот дух, а пак јас послем sex преферирам еден долг муабет со пијалоче до мене и се разбира цигара во рака :je:

обавезно , нема боље филм од тоа
а ако не е добар сексот може и една кутија :icon_lol:

JuveFan напиша:
Без разлика на тоа дали си имал sex или нешто друго ти се дешава. Секогаш на крај мора да се фатиш за цигара. Цигарата те ослободува тебе и твојот дух, а пак јас послем sex преферирам еден долг муабет со пијалоче до мене и се разбира цигара во рака :je:
леле те подржувам 100%, да знаеш баш последнава година некако нон стоп си држам шише џин кај мене во спална а цигарите си ги носам во џепот од пантолоните:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom