sagaqua
Successful and Creative
- Член од
- 23 декември 2005
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 31
Mandrak напиша:Цигара обавезно!-По можност и пијачка уз цигарата![]()
Хмммммммм....сокче спаѓа во пијачки

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mandrak напиша:Цигара обавезно!-По можност и пијачка уз цигарата![]()
-Не се секирај, навика е во прашање, повеке е ритуал одколку потреба, барем според менеFortunE напиша:Читајќи ве сите како се изјаснивте дека си сакате цигара после секс, почнувам да си мислам дека нешто не е во ред со мене штом не ми оди ич паметот на цигара:icon_roll
sagaqua напиша:Хмммммммм....сокче спаѓа во пијачки![]()
Сега сакав да напишам за ова МистикМистичен напиша:Шо зборите бе? Штетно - нештетно... нормално дека е штетно!
А за лезетот... мене ми е по лезет да си чуркам за време на сексот. Пробал некој да си тегне од цигарчето додека партнерката ве обработува орално?![]()
IVA_SKORPIJA напиша:zasto da ne? samo kakva?![]()
PA KAKOLouWeed напиша:opaaa....tuka nekoj se razbirat odma....:je: :je: :je: :je:
IVA_SKORPIJA напиша:PA KAKO![]()
![]()
![]()
леле те подржувам 100%, да знаеш баш последнава година некако нон стоп си држам шише џин кај мене во спална а цигарите си ги носам во џепот од пантолонитеJuveFan напиша:Без разлика на тоа дали си имал sex или нешто друго ти се дешава. Секогаш на крај мора да се фатиш за цигара. Цигарата те ослободува тебе и твојот дух, а пак јас послем sex преферирам еден долг муабет со пијалоче до мене и се разбира цигара во рака :je: