CIA експеримантирала со ЛСД на селани.

• Креатор на темата Креатор на темата Eisenhorn
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо чудно дека е целосна вистина бидејќи многу држави во светот експерементираа со ЛСД и на своите армии, од каде што постои и фото документација.
Само еден пример
:vozbud::vozbud:

Еден од селаните уверен дека стомакот му го јадат змии, се обидел да се удави, друг 11-годишник сакал да си ја задави баба си, додека трет мислејќи дека е авион, се фрлил од вториот спрат и си ги скршил нозете. И покрај тоа, продолжил да трча уште 50 метри

:oftopic:

:zver: Ова било моментот кога типот мислел дека трча за олимпиското злато.

Не им биле ли доста резултатите од вудсток?

god damn hippies

sp902_Die_Hippy_Die.jpg

А шо, не можеле да најдат село во Америка?!

Или пак еве некаде во Африка!?

Ги нашле Французите позатуцани па ќе ги лажат.:vozbud:

А шо, не можеле да најдат село во Америка?!

Или пак еве некаде во Африка!?

Ги нашле Французите позатуцани па ќе ги лажат.:vozbud:

ova ne e vistina ..pak nekoj zagovor

ova ne e vistina ..pak nekoj zagovor

А нее тука нема заговор(рака на срце) и британци,и Совјети и Амери...СИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИРАЛЕ.

Сепак ЛСД не ги исполни критериумите за Хемиско Оружје...па го банираа.

А им шибнаа на агентите на ЦИА капсули од 1 грам ЛСД па им рекоа хе ако ве фатат ова ќе ве спаси...тртки спасување,имате лудило(и тоа ако го спасат...многу се мачеле совјетите да СПАСАТ излажан ЧОВЕК од неговите Т.Е од ЦИА).

И Вудсток исто хехаа...па тоа е најдобар пример богами.

Лелее епизодата од Саут Парк е КРАЈ!!!!

Препорачлива.

Е ај сега...
Експериментирале на луѓе.....исто ко шо ги малтретирале во Гвантанамо...:toe:

e aj sega ..de..ti veruvas na ova ...si go videl so svoi oci ?..a na nekoja druga vest vednas ja otfrlas koja e isto pretstavena od nekoj vakov medium ..ot kaj znaes CIA sto pravela tamu ...nema relevantni dokazi za ova .....sarkasticen sum

Место нуклеарки, и хемиски нервени отрово, подобро е да се фрлат бомби со ЛСД, екстази и магични печурки....

Ејј ти па лудница....ова е ситна риба..уште играат о
и испитуваат.

А и кинезиве нешто глеам хотели а подземја тешка тортура и психијатрија...Лол...

Ispituvaat,a vo edno i profitiraat,kako sto napraja so Pticijot grip,svinskiot grip i so sars:toe:

Се си мислам, дека и нашиот радиоактвивен територ, е под опсада на лоша дрога, која те праи да се чуствуваш многу силен, а уствари да си таков идиот, што ти нема рамен.

Можеби Скопје го прскаат тајно...ко бош за комарци.

Еве имаше геј парада.америте ја тестираат гејевитата материја тука.

Туку има ли бре некој аеросол кој може да тепа само транзициони паразити а за другиве да не е штетен.

e aj sega ..de..ti veruvas na ova ...si go videl so svoi oci ?..a na nekoja druga vest vednas ja otfrlas koja e isto pretstavena od nekoj vakov medium ..ot kaj znaes CIA sto pravela tamu ...nema relevantni dokazi za ova .....sarkasticen sum

CIA & DARPA се Хуманитарни организации:wink: и гледаш ја помагаат науката,башка успеваат сега засега во трансферот на....доверливи технологии,а и развиваат.

Совјетите убија 2 милиона авганистанци....помошта на ЦИА ги спаси делумно...значи имаат и хуманитарно дело...нема разузнавачка агенција толку хуманитарна.(инаку СССР ќе испотепаше и 6-7 милиона-ете во грузија се постаро од 15 години до 60 е испоубиено....и нема кој да се бори:toe:

Тоа е Руска тактика....можат и САД така во авганистан ама не е тоа целта.

САД дури и користат муниција која е дизајнирана да минимизира колатерална штета.

И толку ангажирани против терористиве...разбира се и германската,англиската и руската се тука....башка Мосад..Треба секој облик на Екстремизам,радикализам ПО БИЛО КОЈ ОСНОВ БЕЗ РАЗЛИКА КАДЕ Е да биде УНИШТЕН!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom