Чупакабра (El Chupacabra)

ова е Chupacabra по се изгледа. Претежно се појавува во Средна и Јужна Америка, во последно време и во Флорида и Тексас. Ја пие крвта од животните, не остава траги и сл

http://hr.wikipedia.org/wiki/Chupacabra

Некои мислат дека е тоа она чудовиште по средновековните згради, некои веруваат дека е некој експеримент америчката влада што го правела, па избегал, некои веруваат дека е вонземјанец. Ако стварно постои, мене највише ми се верува дека би бил побегнат мутантски експеримент, од кај знаеш колку се овие американци луди - и онака кријат тајни со Area 51 i Roswell

нели овие осакатувања на животните се прецизни хируршки и без да се остави крв, не верувам дека вакво чудовиште може тоа да прави

Тогаш по се изгледа ова не е тоа, пошто Чупакабра не осакатува, него само ја цеди крвта од животните и никогаш немаат најдено човечка жртва.

имаше за ова на дискавери, ги покажуваа животните, се гледаше како прецизни зафати имаат на телата, и вадени се делови како полови органи и слично, а наијнтересно е што нема воопшто крв

Imase den slucaj vo Chile , kade nekolku 1000 kokoshki bea obezglaveni i bez krv vo sebe .cudno u pm

Manga напиша:
Imase den slucaj vo Chile , kade nekolku 1000 kokoshki bea obezglaveni i bez krv vo sebe .cudno u pm

Е, тоа е Чубакабра, во Јужна Америка. Сега читав дека нашле негов леш и дека е во лабараторија на истражување

DALI VERUVATE DEKA CHUPACABRA POSTOI

VELAT DEKA TOA E VONZEMJANIN KOJ GI JADE ZIVOTNITE
DALI E TOA VISTINA ILI LUGETO OD JUZNA AMERIKA IZMISLUVAAT:toe:

Hmm edna od moite omileni misterii. Edni velat deka e neso kako guster golem zelen so krilja i bocki, dodeka drugi velat deka lici na kuce. VAzno ne znaat sto e tocno. Se slucuvalo preku vecer po nekoj kokosarnici da bidat ubieni kokoskite i da im bide ispiena krvta...Inaku ima poveke pretpostavki:
- se misli deka e vonzemjan
- se misli deka amerikancite go sozdale vo nekoja laboratorija i im izbegalo (neso takvo)
A sliki tesko od nego, neso kako Nessie samo suvozemno, super sakam edno za doma... :)

А во кои предели од светов постои овој "вонземјанин" или што било и да е???

u Juzna Amerika, potocno u Puerto Rico e viduvan. Nikoas ne ste cule?

chupacabra02.jpg

Eве една илустрација:

chupacabra-picture.jpg

Во една епизода од "Dexter's Laboratory", Декстер создава Чупакабра за да ја плаши сестра му и потоа ја бара низ џунглите на Јужна Америка кога ќе му избега од лабараторијата. Поима немав дека е инспирирано од вистинска мистерија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom