Чудо во црква во струмичко

• Креатор на темата Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување Време на започнување
S

Sagan

Гостин
Ново чудо во црква во струмичко: коски на монах од Света Гора „мироточат“ т.е. испуштаат пријатен мирис.
http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/koski-na-monah-vo-sveta-gora-se-mirosuvaat

Во исто време, МПЦ апелира да не се исмеваат верниците кои веруваат во божја воља околу случувањата. (Ако админите сметаат дека премногу теми со чуда се отворија последниве денови, нека не се чудат: Велигден иде).

Тоа е тоа,станувам хипстер.Порано верував во чуда,сега гледам чудава никнуваат и се сториле мејнстрим и кул.

Searching - чуда.

Did you mean: Сеир?
Море каков сеир, ја како атеист ја ставив темата во подфорум религија, не во сеир.
Сакам да ги прашам верниците, посебно некои свештени лица, ако ги има на форумов, каков бил ставот на Исус околу тоа мошти на луѓе да бидат распарчувани и чувани по цркви и манастири? Тоа е некој симбол за статус? Колку е во духот на исусовото учење?

Фала.

И во воа чудо поверував ама неможам да поверувам дека бензините достигнаа рекордно високи цени..

Ич да не се чудите на чудава, не е веќе чудно шо секој ден излегвит некое ново чудо.

Море каков сеир, ја како атеист ја ставив темата во подфорум религија, не во сеир.
Сакам да ги прашам верниците, посебно некои свештени лица, ако ги има на форумов, каков бил ставот на Исус околу тоа мошти на луѓе да бидат распарчувани и чувани по цркви и манастири? Тоа е некој симбол за статус? Колку е во духот на исусовото учење?

Фала.
Повторно иаме атеист кој сака да докаже атеистичка поента со наводната верска непосветеност на верниците (која ја претпоставува).
Вие загрижените атеисти сте посебна прича, скоро исто ми сте весели као коа зборам со АЛКаида и слични феноменални ликови.

Ново чудо во црква во струмичко: коски на монах од Света Гора „мироточат“ т.е. испуштаат пријатен мирис.
http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/koski-na-monah-vo-sveta-gora-se-mirosuvaat

Во исто време, МПЦ апелира да не се исмеваат верниците кои веруваат во божја воља околу случувањата. (Ако админите сметаат дека премногу теми со чуда се отворија последниве денови, нека не се чудат: Велигден иде).

Чисто сум заинтересиран... Тоа што моштите пријатно мирисаат е знак дека мир течи од нив?

Повторно иаме атеист кој сака да докаже атеистичка поента со наводната верска непосветеност на верниците (која ја претпоставува).
Вие загрижените атеисти сте посебна прича, скоро исто ми сте весели као коа зборам со АЛКаида и слични феноменални ликови.
Нема да ме чуди ако овие валканиве атеисти се финансирани од АлКаеда!

Нема да ме чуди ако овие валканиве атеисти се финансирани од АлКаеда!
Тоа би поверувал, само ако приложиш научно докажани факти или на интернет негде ако пишува....

Се зезам. супер сте. Би било досадно без вас.
--- надополнето: 11 април 2012 во 20:12 ---
Чисто сум заинтересиран... Тоа што моштите пријатно мирисаат е знак дека мир течи од нив?
мир, мирис... кој да лупа глава, ваљда исто му дође.

Не бе, неќам да докажувам ништо. Темата е за информацијата од линкот, и бујрум, коментарлар.
А ал каеда се базира на чистата вера ибраимова, дадена на нас грешните преку Мухаммед (Божјиот мир да е над него), нели.

не сум некој верник (фанатик) но ДА, имам доста слушано за таа течност, со истата ги "миросуваат" сите што се крштеваат и тоа поповите го чуваат како злато..и да, тоа наводно од коските го собирале.наводно, само од коските на најбезгрешните(дали има такви, не судам јас) луѓе тоа излегувало.

МПЦ апелира да не се исмеваат верниците. Ајде бе, сами си прават циркузи... па како да не ги исмеваш кога од никаде изникнуваат вакви глупости секој ден. Да им речеш дека прасиња летаат ќе го сметаат тоа за апсурдно и ќе те прават будала од друга страна пак овие работи се божји чуда без сомнение и ако ги сметаш за глупи клетвите не ти бегаат. Ма немој да ме јебеш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom