- Член од
- 1 јануари 2010
- Мислења
- 1.949
- Поени од реакции
- 1.510
Е баш оваа слика ми дојде на памет, одкако го прочитав текстот.

Кој кур е ова?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е баш оваа слика ми дојде на памет, одкако го прочитав текстот.
Бреееее не сум одговорил на милион забегани пораки од милион позабегани луѓе.До сега требаше да сум умрен два милиони пати![]()
Битола, Македонија (Филипијада њуз) Битолчанецот Марко Николов не пратил порака на десет луѓе и останал жив. Имено, станува збор за момче од битолското село Агларци, кое на полноќ меѓу сабота и недела на својот Фејсбук профил добило порака „Ти, Марко Николов доколку не ја пратиш оваа порака на десет луѓе ќе умреш за два дена, точно на полноќ меѓу понеделник и вторник“.
Марко не се плашел од судбината па одбил да ја прати пораката на десет луѓе. Тој со своето семејство и сите најблиски пријатели и непријатели се подготвувале за кобниот ден, вторник. Непосредно пред полноќ Марко ги кажал своите „последни“ зборови, па ги затворил очите. Сите почнале да плачат и да паѓаат, кога во еден момент тој се разбудил и почнал да прашува дали е во рајот,по што сите се збуниле и продолжиле да плачат, но од среќа, раскажува мајката на Марко.
„Ова е многу ретка појава, само 1% од луѓето кои не си ја исполниле задачата го преживеале кобниот ден, додека за останатите 99% немаме доволно инфорамции.“, изјави Мишко Тупурков, експерт од оделот при МВР за откривање на Фејсбук кобни денови.
Порано немаше вакви теми имаше дискусии не знам што му стана на тинејџериве, седнуваат и пишуваат се трудат и сепак не е ни интересно ни смешно![]()
Daj Bozeeeeeeee eeeeeeee oooooooo skopje majonez skopje zemljotres eeeeee ooooooo skopje zemjotres skopje majonez ...Djuro , Kalahari Desert на 07.04.2012 во 03:04
Ova znaci deka i ovaa vlast nabrgu ce padne,ova e eden predznak na toa sto ce se sluciDostoinstvo - Makedonija , Tetovo на 01.04.2012 во 18:00
Za stramota, tolku skapo plateno pa duri parite zaminaa vo tujgi drzavi demek po profesionalci ama ispadnaa beter i od nasite majstori. USTE EDNAS ZA STRAMOTA I PO GOLEMA STRAMOTA AKO NEKOJ GO TURNA NAMERNO PROTIV AKTUELNATA VLAS A USTVARI I PROTIV MAKEDONIJA NA VAKOV NACIN, TOGAS ZASLUZUVA EDNOSTAVNO DA BIDE OBESEN NA MESTOTO OD MANDALOTO NA KOJNO.Vm , Kruseani на 01.04.2012 во 11:21
Шо ви е, мене нон-стоп ми стигаат вакви работи. Еднаш чак што више ми стигна следнава содржина: Внимание! Во петок ќе ја сретнете љубовта на вашиот живот, човекот кој секогаш ќе биде со вас. Пратете ја следнава содржина на десет луѓе за кои се грижите, во спротивно ќе ја испуштите шансата за среќа и ќе ве прати несреќа во љубов. Јас се изнасмеав и ја избришав. Затоа сега сум
![]()
Затоа деца, пазете се... учете од туѓите грешки...![]()
Ц ц ц, како може да си таков. Два пати ми идат оваа недела луѓе и прашуваат дали сум го пронашол Исус.Мене исус 10 пати досеа ми тропал на врата, али не сум му отворил.
![]()