Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Acid напиша:
Нема спас од дебилчево значи, пази го ова:

Следниот месец во Скопје, во организација на Бојан Јовановски, концертно ќе гостуваат хрватската поп пејачка Северина и сексапилната српска ѕвезда Наташа Беквалац. Концертите ќе се одржат во Универзална сала.

:shok:
Бојан за две-три недели почнува со ТВ шоу (најверојатно на МТВ), и се јавува и како извршен продуцент на монодрамата "Џаро", на чија премиера на 22 септември во Драмски театар ќе бидат откриени многу детали од заткулисниот естраден живот од Македонија и во бившите ју-простори...

Вест.

Кој ќе го трпи на телевизија бе! :evil: :viol1: :lud:

Ако биде на МТВ исто ми се фаќа и онака не гледам МТВ... :poos:

boki1.jpg

boki2.jpg

boki3.jpg

:poos:

Не е тој бе. Толку ли не правиш разлика помеѓу машко и женско?

Види само како ја држи цигарата.. Еј. :roll:

Acid напиша:
Не е тој бе. Толку ли не правиш разлика помеѓу машко и женско?

Види само како ја држи цигарата.. Еј. :roll:
si mislev da ne doziveal covekov nagla promena ko Azis nesto :roll:
ovoj go najdov u maturanti 2004 ima isto ime i prezime ko ovoj Bojan i zatoa se zbuniv :?

у понеделникот ја, Тореадор и dee dee го видовме фриков како се фрцка по плоштад со ташничка у рака и цигара :pos:

Abe se frcka m.m.e. ama koa ke go vidis so kakvi devojki se seta ....... No Comment

1000 clen напиша:
Abe se frcka m.m.e. ama koa ke go vidis so kakvi devojki se seta ....... No Comment

ееее голем к, да не мислиш они се шетаат со него од што им се свиѓа :wink:

Гижо напиша:
1000 clen напиша:

ееее голем к, да не мислиш они се шетаат со него од што им се свиѓа :wink:

:pos: :pos: :pos: Barem u sigurni race se, samo gi seta, da e nekoj drug osven setanjeto i drugo bi pokusal :pos: :pos: :pos:

Офчар напиша:
И ќе го носам гордо на аватар.
Ај дека немаш муда! :D

Него дај пастирај ја колумната тука, да прочитаат тие што не кликаат линкови. :wink:

Мала увертира, колумната започнува вака:

"Затоа, сега, нецензурирано и ексклузивно - БОЈАН ЈОВАНОВСКИ, СВИЊАТА ПЕРВЕРЗНА И ОДВРАТНА, ГЛАВЕН ЛИК ВО МОЈАТА КОЛУМНА „13-ТО ПРАСЕ“!!!

Добро бе, мачка ли му питерина.. бива ли до толку да сме за нигде?! Налет вести, налет фудбал, ја за викенд Руслана гледав.

Нејќам да ја вртам одоколу, нејќам да го дрвам за..."

Не се луѓе тие што не кликаат линкови и тие што нема да ја прочитаат колумната! :x :D

“А нешо се пофали на журка ќе идел – замислете го кутриот на подиум.. Марк Вилијамс крши грамофони, јаде плочи, пука звучки, и усред МНТ се треска Хамти Дамти химселф. Ко ќе се запоти, ко ќе почне да лепи и да мирише, бљак!“ :pos:

Абе ја посетите више не ги бројам, па не ми е за кликови..

Затоа, сега, нецензурирано и ексклузивно - БОЈАН ЈОВАНОВСКИ, СВИЊАТА ПЕРВЕРЗНА И ОДВРАТНА, ГЛАВЕН ЛИК ВО МОЈАТА КОЛУМНА „13-ТО ПРАСЕ“!!!

Добро бе, мачка ли му питерина.. бива ли до толку да сме за нигде?! Налет вести, налет фудбал, ја за викенд Руслана гледав.

Нејќам да ја вртам одоколу, нејќам да го дрвам за овците, вуната, нашата дневно-политичко-социјална мизерија.. нејќам ни за Руслана (бтњ плаче за порнич со тоа кожите ко Ред Соња). Ќе прејдам на главното.

Попладнево, како што кажав, гледав „13-ка за најуспешните“. Наводно, награди од средношколците, кур-се-тресе-у-ладна-вода. Епа мене, као средношколец, нит некој ме прашал (а па ми пукнало да ме праша), нит ми дал право да гласам (шо и да ми го даат не ми мења ништо у животу), нити пак ја сум дал право да ме претставува онаа хибридизирана дегенеричко-инцестиодно-тмурна гратис-пијачка/зашто-ме-људи-избегавају фацка vs лиги-ми-течат/мамо-забриши-ме гримаса со тазе шатирана шишка и лакирано нокте. Гад демд, па типот врзал две јужиња околу г`зот што ги нарекува „танга“ и мафта наоколу со истиот тој раскошен дел од дебелото му телце мислејќи дека е манга. Па пре би го глеал Распучин него Боки..

Рака на срце, детето е таленат. На 18 години да станеш таков авторитет, да направиш таква манифестација.. да си певуцкаш и шлапкаш на сцената, така невино.. Па чоекот поштено собра катаљон луѓе, кои платија по 500 денари за да го гледаат искомплексираното татино синче како изиграва газда. И не само тоа, туку и да сведочат како тоа дебелото го ремети целиот крем на македонската естрада.. у пм, ај хев лост селф-контрол.

Епа кога више разврзав јазик, лет ми би сељак. Поштено ќе му се изнаебам, макар и да ми е задно.

„..Боки, сине, глупав си. Глуп си како тротоарот поред Јосип Броз, елоквентен си како рурален ташак, влакнест и збрчкан, засмрден, досаден си како спам.. а ограничен си како Косово, со тампон-зони, да не случајно има страно влијание. И не ми е јасно, в.т.ф се обидуваш да бидеш саркастичен и дрзок?! Не ме глеј мене буци, ја вака популарен, почитуван и самобендисан.. Ама ај, не верувам дека ќе сфатиш пошто малце си спор, т.е. не малце, малце поише.. море, спор си ко ебана баба, не Зумбула, него ко баба која улица проаѓа етапно, закрчувајќи сообраќај и притоа идејќи им на нерви на сите. Само бабата сите ја оставаат да пројде пошто е стара и онака греотичка, а ти гуденце лепршаво, за разлика од горенаведената баба си опозит – плачеш за ќутек, и тоа онаков бугарски – док не прекинеш да мрдаш.

Што се однесуе до твојот физикус.. хм, нели за изглед не се дискутира, пошто природата шо дала наводно не зависи од нас. Ама тебе, лепи, природата не ти дала сто килца, сам си си ги стаил. Гурманче си ваљда, а и не си спортски тип. Плус, тебе душо, природата не те дотерала у оделце и танга.. сам си се утнал. Додуша ти си утка на две нозе, или како да се изразам.. жилав сперматозоид. Не знам како не ти е срам бре дебели да вртиш со тоа гузицата ко на грчка распуштеница на сред бина.. како не ти е срам да си го стегнеш мешето у стреч маица – ко гајда ти беше виснато, добив желба да засвирам. И друго, мое мислење е дека фризурата не ти го отвара лицето доволно.. па какви обравчиња за штипкање имаш, штета што држиш толку несоодветна косица. А веруем дека под шишката се крие најсексапилното чело на македонската шоу-биз сцена.. како би ти маал пеналчиња да знаеш..“

Уосталом, шо го мукам толку.. кој го ебе. Ако му е сатисфакција да го пљука секој кој го видел и не видел, пеки. Ако на 18 години си успеал се докажеш ко таков дибек, ондак не ти бега Нобеловата. Арно му рече Кан – „Ќути бе!“. А нешо се пофали на журка ќе идел – замислете го кутриот на подиум.. Марк Вилијамс крши грамофони, јаде плочи, пука звучки, и усред МНТ се треска Хамти Дамти химселф. Ко ќе се запоти, ко ќе почне да лепи и да мирише, бљак!

Клоузинг спич: Боки шоујменот ќе го памтам по еротската изведба на „хепи брдеј“ и тоа големата 13-ка поред него. Буквално како ребус – 13-то прасе, никој не го сака, ама оно си тера даље.. грофт!

Аплауз ќе ве молам, The Shepard

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom