Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно истај го грозен е :lol: :evil:

Ednas idam niz grad i go gledam so 2 mnogu jaki tipki a toj odi vo sredina i si zamisluva deka e kako niv. Pa mrda kolkovi kako maneken,pa so toa satiranata kosa...... :P :P :P

kikiki напиша:
Ednas idam niz grad i go gledam so 2 mnogu jaki tipki a toj odi vo sredina i si zamisluva deka e kako niv. Pa mrda kolkovi kako maneken,pa so toa satiranata kosa...... :P :P :P
Види, не верувам дека било така... Он сигурно се фрцал зошто се правел јака пичица со добри типови! :D

Ај вади го.....гадотија е неможам веќе да го гледам.... :roll: :arrow:

12.jpg

Ама стварно има фаца пропусница.......
На сликава гледа на некое место, некое место каде што ние обичните смртници не можеме ни да замислиме да погледнеме.....
Си вика-Па лелееееее...КОЛКУ СУМ УБАВ!!!!Лелеееее........ :? :shock: :P :wink:

дан имат ставано силикони на бузине (уснине)?! :lol: :lol: :lol:

Што ви е на вас бре!? Сите му љубоморите.. сите можете да му се фатите! Он тоа што го има постигнато во животот вие можете само да го сањате. Знате само да кењате за другите "успешни приказни", а никогаш не сте погледале што сте оставиле зад себе! Личните навреди од типот дебел бил, онаков бил, коса имал, не знам што.. тоа говори колку сте сите вие со предрасуди и комплекси. Па кажете ми кој, кој во Македонија е способен да ја донесе РУСЛАНА!! Никој, на него тоа му успеа, го знам лично, горд е на своите дела, и ваквите коментари до него воопшто не допираат. Он е изградена личност и на таквите како вас гледа со потсмев. Можете сите тука, ама баш сите, да му се фатите.. он си направи кариера.. и го боли таковото за тоа што ќе рече некој за него!!

п.с. важно: ваљда не помисливте дека сум сериозен!? :shock:

па да ти кажам право, се уплашив малце... :lol: :lol: :lol:

Aбе ќути таму......
Ја него не го фермам 2 посто бе.....
Он тоа што ја донел Руслана.....BIG DEAL!

Mesaja напиша:
Aбе ќути таму......
Ја него не го фермам 2 посто бе.....
Он тоа што ја донел Руслана.....BIG DEAL!

Еј! Озбили се! Се зафркавав човеку :shock: :shock: :)
Ако сакаш да правиш голема будала од себе, тогаш треба да се дрзнеш да го браниш ликот и делото на дотичниот. Дури и мислам дека така единствено можеш да испаднеш поголема будала од него. Другачије - никако! :D

Инаку еднаш го видов на кеј, возеше ролери!? Замислете на што личи тоа? Локомотива не му беше рамна. Башка имаше верувале или не - голо стомаче :shock: :shock: Да имав еден стап во рацете.. кога ќе го фраснев! Па макар и да лежам во затвор...

i ja neam pojma koj e toj....malce mi pomognevte...no gleam deka mnogumina ne go sakat ili postuvaat.....znaci mora nesto da ima...... :?:

LouWeed напиша:
i ja neam pojma koj e toj....malce mi pomognevte...no gleam deka mnogumina ne go sakat ili postuvaat.....znaci mora nesto da ima...... :?:

Знаеш што? Камо среќа јас да бев на твоето место па да немав слушнато за него. Ако не го знаеш поубаво немој, те молам, не ја отварај оваа тема. За твое добро..

gerard напиша:
Знаеш што? Камо среќа јас да бев на твоето место па да немав слушнато за него. Ако не го знаеш поубаво немој, те молам, не ја отварај оваа тема. За твое добро..

Како така, не може! :D
И јас немам појма за овој талент, нити кој е, нити што е.
Затоа би ве замолиле да ни подраскажете за неговите дела и достигнувања.
Некој есеј не ќе да е на одмет :D

Па потоа ќе може да ја заклучиме темата :P

голо стомаче?!!?!?!?! претпоставувам рамно и со 3 реда мускули на него...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom