Чудата на Исус: Некомплетна листа

• Креатор на темата Креатор на темата kat.<3
  • Време на започнување Време на започнување
А да не имал две тела? Или само едно?

Тоа што изразот „сатана„ во македонскиот јазик е именка од женски род, не значи дека лукавиот е женска „особа„. Па самиот израз „ѓавол„ е од машки род, а тоа би значело дека лукавиот е машко. Нити е машко, ниту е женско, туку е дух.

Да ти се плукнам во таквиот бог шо дозволува некој кој зоба само лук дамусе меша во есапот:pos2:

А да не имал две тела? Или само едно?

Тоа што изразот „сатана„ во македонскиот јазик е именка од женски род, не значи дека лукавиот е женска „особа„. Па самиот израз „ѓавол„ е од машки род, а тоа би значело дека лукавиот е машко. Нити е машко, ниту е женско, туку е дух.

Mashko e, ama koj ke ti dokazuva, sedni procitaj malce, pa vrati se praj muabet.

More man , ti mislis jas od v manastir ti pisuvam ? sednat sum vo kjelijata , lap-topot pred mene i od tamu vi vikam : Ceda moi SVETOTO PISMO E VISTINATA ? . Abe kolku so imam furano sranja do sega ti cel zivot nema da furas tolku . Jas samo se interesiram so e kaj e , a ne deka ne pram so mi saka k***t .

???:uvo:

Ликот на Исус се појавил на ѕидот од една црква во Англија.
isus1.wide.jpg

Ликот на Исус се појавил на ѕидот од една црква во Англија.
isus1.wide.jpg

Ова не е Исус Христос ова е лик од некој деформиран старец види како му е едното око поголемо од другото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom