Chromecast, иднината на Смарт ТВ?

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Некој ако го порачува од Амазон ГО МОЛАМ да порача и за мене, плаќам 10 долари плус на целиот трошок

Некој ако го порачува од Амазон ГО МОЛАМ да порача и за мене, плаќам 10 долари плус на целиот трошок

Амазон не врши достава до кај нас. Да ни донесе некој што е во Америките треба...

Јас мислам дека испраќаат, едно другарче си порача комплетот книги од ГоТ

Книги имаме нарачувано на работа, електроника мислам дека не може. Јас со мојот акаунт на US, UK не можам да направам нарачка.

Според мене android стикчињава се поисплатливи бидеќи нудат повеќе можносити според мене фрлени пари за ништо сите нови телевизори кои имаат вградено smart ја имаат оваа функција за пренесување на видеото од мобилен т.е јутуб од моб на тв исто и опција miracast за прикажување на дисплејот од моб на телевизор така да сепак android нуди повеќе опции :)

Според мене android стикчињава се поисплатливи бидеќи нудат повеќе можносити според мене фрлени пари за ништо сите нови телевизори кои имаат вградено smart ја имаат оваа функција за пренесување на видеото од мобилен т.е јутуб од моб на тв исто и опција miracast за прикажување на дисплејот од моб на телевизор така да сепак android нуди повеќе опции :)

За 35$?

Покажи ми андроид стикче за 35$. Ама квалитетно како што е квалитетен уред од google.

За 35$?

Покажи ми андроид стикче за 35$. Ама квалитетно како што е квалитетен уред од google.

Јас незнам каде па ти каде ќе го најдиш во македонија ова стикчево за 35$ ? Иначе отвори dx.com ќе најдиш стикчиња од 31$ па нагоре небаре ова кизнеј каква улога брка за истата улога што ја брка овај уред од google ќе ја брка и android стикче од 30 долари и некој работи плус кое ова стикче ги нема :)

Купи некој ваков уред? Погоре сум имал постирано дека може да се купи и од на Амазон, ама сега гледам дека продаваат само во Америка.

android smart tv stick има ли некој задоволен ова она?

Единствениот проблем е шо има една толпа така повозрасни луѓе кои сакаат класично телевизиско искуство. Онака, сакаат да гледаат вести у 7, и серија у 9. Е таквите никогаш не би купиле го купиле Кромкест, и ваквите би останале претплатени на кабелски оператор додека не ослепат.

Единствениот проблем е шо има една толпа така повозрасни луѓе кои сакаат класично телевизиско искуство. Онака, сакаат да гледаат вести у 7, и серија у 9. Е таквите никогаш не би купиле го купиле Кромкест, и ваквите би останале претплатени на кабелски оператор додека не ослепат.

и што работа врши ова? клипче од јутуб да пуштам? корисност левел бесконечност

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom