Чорапи

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
ThA-BiTcH напиша:
ааааааааааааа, а ние мислевме секоја недела...:pos:

Pa ima i takvi,ne se zaebavaj za toa

за стално да ти биде топло мултичорап(т.е. чорап врз чорап) е право решење. Едниот го мењаш неделно, а другиот месечно(при перење добиваш грагис тенџере чорба). Пракса за ова у војска.
Подваријанта - калчунки, моеш до комшилук да скокнеш, а да не облакаш опинци.

Оние...зеленките ми се најомилени...али тие коа ги носам се како red alert беај подалеку намќор :(...додуша добив поштовање од офчарот за нив.
Исто и црно бела таква комбинација ќе пројде...важно да е високо
Иначе не бирам многу шо ќе ми даат испрано да облечам ок е терај...

chorapi do gzuzd nemozam da nosam drugio cel zivot nosam vakvi

poshtuem corapi...imam cel kup corapi...nemozam bez niv...:je:
najcesto nosam crni corapi do gluzd, do kolena ili so podvezici...nikako neshto pomegu koleno i gluzd...:icon_lol: a koga sum posportski oblecena dvobojni...shareno nesakam...:icon_lol:
ne poshtuem beli, smrdlivi, iskinati i krpeni corapi...:baeh:

Си носам обично црни или темносиви чорапи.Кај женско обожавам подвезици.Купувам 3 за 100 оти ги менам секој ден и брзо ги кинам и ги фрлам.

Не разликувам чорапа... само да не ми студи во нозете.. само бојата да одговара со облеката... е и во зима машла хулакопка

Офчар напиша:
Сеа најнова желба ми е да си купам чарап со прстенца, да го осетам филингот.
Сакаш да ти подарам еден пар виолетови, со девет прстенца? Пробав ја да го угурам мојот масивен ножен палец, кој дава стабилност на целата моја личност (и тело), па ме фати грч и ме фатија нервите и го исеков едниот палец - на левата чорапа.

Aceva напиша:
Сакаш да ти подарам еден пар виолетови, со девет прстенца? Пробав ја да го угурам мојот масивен ножен палец, кој дава стабилност на целата моја личност (и тело), па ме фати грч и ме фатија нервите и го исеков едниот палец - на левата чорапа.

Ноктот или палецот?

Иначе ми поклонија, зеленки ;))))))

otkako prv pat vidov chorapi so prstenca...se zaljubiv u niv..i od togas...samo takvi si nosam:) Malku mi beshe chudno u pochetok dodeka da se naviknam( mi izgledase ko na race da odam:pos: )..ama sega e ok!
Zakon se!!!

Anchi напиша:
otkako prv pat vidov chorapi so prstenca...se zaljubiv u niv..i od togas...samo takvi si nosam:) Malku mi beshe chudno u pochetok dodeka da se naviknam( mi izgledase ko na race da odam:pos: )..ama sega e ok!
Zakon se!!!

фетиш?

Чорапи редовно мајками ми купује, ја не се замарам со такви работи.
Сеедно ми е дали се со пилина, костури или др.
Чорапи ко чорапи

greshite be chorap u princip ti e eden od najvaznite detalji na tebe so losh chorap imash losha reputacija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom