Членството во НАТО, поважно од името?!

Членството во НАТО е поважно отколку името на земјата“, изјави денеска за А1 министерот за надворешни работи на Луксембург, Жан Аселборн, по средбата со неговиот македонски колега Антонио Милошоски.

Можеби за квази држави како Луксембург навистина е...

Таа "квази држава", иако има популација колку Скопје, има принцови, грофови, најголемиот GDP/PPP во светот, и глас во ЕУ, исто како секоја друга нејзина членка. Жално е што.. овај, шЧо нашиов Барт не реагирал.. или така бил поучен од чичковците од Европа.

A be ne znam shto e rabotava stvarno.
Nie treba da se odlucime ili Imeto ili Nato zoshto poveke od ocigledno e deka so ovoj kadar na celo na MN ne mozeme dvete da gi imame.
Jas se prashuvam negoviot shef shto pomisluva i zoshto ne prevzema neshto za ova.

A be ne znam shto e rabotava stvarno.
Nie treba da se odlucime ili Imeto ili Nato zoshto poveke od ocigledno e deka so ovoj kadar na celo na MN ne mozeme dvete da gi imame.
Jas se prashuvam negoviot shef shto pomisluva i zoshto ne prevzema neshto za ova.

Името во секој случај не смее да се занемари!

Jas pak imam druga idea.Mislam deka pod itno treba da se smeni politikata shto ja sledi vladava,zoshto ne se bitni lugjeto tolku kolku igrata

Vo Makedonija poziciite se dobivaat po terk na familijarni odnosi ili po zasluga na partiski linii.Toa e sekade no mislam deka vo ovie pozicii treba podrugo da se postapi.Pametam tipot beshe vo Mogila a trebal da bidee nekade vo EU

абе требаше заби да покаже таму, незнам како може еден пропалица како оној од Луксембург да ни кажува така.... Бакојани поголемо машко испадна од ова нашево мееее мееее (милошски) КРЕТЕН низаеден

абе требаше заби да покаже таму, незнам како може еден пропалица како оној од Луксембург да ни кажува така.... Бакојани поголемо машко испадна од ова нашево мееее мееее (милошски) КРЕТЕН низаеден

За болдираново...
Па да ти кажам со оглед на тоа како изгледа.:pos:

Епа чим така, ај сеа Луксембург да го преименува во ВАРТБУРГ :)

Во ЖитоЛукс, па да ги смачкам ко бурек на сабајле ебате мороните снобовски!

Не да сум накурчен нешто денес... ко Тони Монтана :pos:

Еее е ее да бее...

Зашто срамота? хеххе он си е природно нежничок, од баба негуван!:kesa:

Може не е глуп ама многу мрсулав е, нема што.

А за Батојани лол немам зборови, сигурно им била голман на машките у маало :pos2:

Зашто срамота? хеххе он си е природно нежничок, од баба негуван!:kesa:

Може не е глуп ама многу мрсулав е, нема што.

А за Батојани лол немам зборови, сигурно им била голман на машките у маало :pos2:

За глуп, не е воопшто глуп.
Јас не ја оспорувам неговата интелегенција, но потребен е подрзок пристап во дипломатијата.

Море...да не им била ДОЛГА МАГАРИЦА! :)

Трн.. мора ли сега пред вакви дилеми да ме ставаш...

Него мене искрено на КИТ ме асоцира..ОРКА УБИЕЦ хахха дај Трнчо ти си по анимации и фотошоп напрај една верзија на Батојани и ОРКА :vozbud:

Можеш да го замислиш она површинското пување на китовите како добро би и одговарало на карактерот :wink:

Имате еден ваков интелегентен и културен човек во владата - Антонио ! :wink:
И зашто го плјукате ? Да не сакате некој скандалджија да е ? :toe:
Ти бе да си гледаш своја работа , или оди отвори тема каде што ке се пишеш дека си македонец , и смени тастатура со тие издркано руски букви , после коментирај на вакви теми . Антонио одма ке ви го дадеме ако ви треба , за куропушачи секогаш има место таму , може и групњак со ЉуБчо да им правите :pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom