Да,квалитетни се зошто материјалите за изработка на патиките се пракаат од Америка тоест од земјата од каде што потекнува фирмата а се изработуваат во Кина,Виетнам или другите сиромашни земји каде што има многу евтина работна сила...
Он топик- Дај малце поише пари,купи си оргинал патика и мука немаш и по цел ден да ги носиш а башка ке ти траат цела година или две
Мене исто ми се фаќа дали е марка или не.Не носам патики долго време (како машките на пример - цел живот во патики си го поминуваат) па така да не ми е важно какви се ,и така 2-3 пати неделно ќе ги облечам.
Оригинал....и не штедам на патики...дека како што кажа Армин патиките ги носиш и пролет и лето и есен па и зима...Баш сега планирам да си купам нови патики па треба да се расшетам низ продавнививе деновиве да видам што патики да купам
За патика само оригинал, посебно затоа што многу сакам да пешачам а со патика на пример од саломон можам да пешачам и со саати, а у чкарт одма ме здоболуваат нозе и башка што се поиздржливи и поквалитетни јас лично највише ги сакам: Vans, Salomon, DC, Adidas,Nike i Converse
Ne shtedam na patiki.
Sekogash gleam da zeam original,i sekogash gleam da zeam marka sho ja poshtuem
Site patiki do sea so sum gi zemal se addidas i sum daval po 4k za niv i nikogash ne sum zalel..
Poslednive patiki so si gi zemav samo se isklucok Fallen paticinja od Ex-Shop 5.5k xD Si gi obozavam paticinjata, em se cool em se udobni!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.