Чкарт или оригинал патика?

• Креатор на темата Креатор на темата PuMbA
  • Време на започнување Време на започнување
Нема број за мене кај чкарт патиките!!!!!!

Морам се оргинал да ги купувам ама знам давам по 6.000 патики кои ги носам по 2 години, битен ми е бројот, морам од позната фирма да купувам.

Мајката природа е крива!

Јас оргинал обично купувам чкарт само за по играене у малата.

И сакаш да ми кажеш дека се квалитетни?:nenene:

Да,квалитетни се зошто материјалите за изработка на патиките се пракаат од Америка тоест од земјата од каде што потекнува фирмата а се изработуваат во Кина,Виетнам или другите сиромашни земји каде што има многу евтина работна сила...

Он топик- Дај малце поише пари,купи си оргинал патика и мука немаш и по цел ден да ги носиш а башка ке ти траат цела година или две :toe:

Дефинитивно оргинал. За патики не штедам никогаш, зашто ги носам пролет лето есен зима :D:D.

Моментално носам едни вакви едни такви, и разликата е врло осетлива :)))

Мене исто ми се фаќа дали е марка или не.Не носам патики долго време (како машките на пример - цел живот во патики си го поминуваат) па така да не ми е важно какви се ,и така 2-3 пати неделно ќе ги облечам.

Оригинал....и не штедам на патики...дека како што кажа Армин патиките ги носиш и пролет и лето и есен па и зима...Баш сега планирам да си купам нови патики па треба да се расшетам низ продавнививе деновиве да видам што патики да купам:pipi:

За патика само оригинал, посебно затоа што многу сакам да пешачам а со патика на пример од саломон можам да пешачам и со саати, а у чкарт одма ме здоболуваат нозе и башка што се поиздржливи и поквалитетни јас лично највише ги сакам: Vans, Salomon, DC, Adidas,Nike i Converse

Ne shtedam na patiki.
Sekogash gleam da zeam original,i sekogash gleam da zeam marka sho ja poshtuem
Site patiki do sea so sum gi zemal se addidas i sum daval po 4k za niv i nikogash ne sum zalel..
Poslednive patiki so si gi zemav samo se isklucok :) Fallen paticinja od Ex-Shop 5.5k xD Si gi obozavam paticinjata, em se cool em se udobni!

какви шо ми се свиѓаат такви не гледам марки а имам и некои марки така рибок,адидас ама имам и обични

Нема оргинал и чкартна патика ... има добра-јака патика ... и патика шо е фенси али ке цапнеш 2пути лошо и отидоа 200еуриќа у три лепе ....

Имам и оргинал и т.н чкарт патики ... али највише поштуем патика што ќе држи .... била чкарт или оргинал.

Од мала носам оргинал и нема шанса да купам чкарт. Едноставно не ми е убо во нив, не дека имам нешо против нив ама оргинал си е оргинал:smir:

Не ми смета ни чкарт , ама претежно оригинал носам.
Lakai , Sifika , Converse , Vans , DVS , Osiris .. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom