Чкарт или оригинал патика?

• Креатор на темата Креатор на темата PuMbA
  • Време на започнување Време на започнување
PuMbA напиша:
Има ли врска за ногата(стапалото) ако носите оргинал патика и чкарт некоја непозната марка што мислите вие ?

На почеток кога ке ги купите патиките може нама да се приметува на ногата, ама со тек на време шкартот ке се рашири и опушти и ке личи чамец

Mislam deka podobro e da nosis kvalitetna patika. Ama obicno koga si pomal e taka poso demek da ti se razviva pravilno nogata stapaloto, a sega sve e edno dali e ckart ili kvalitet sea ne bas na naj ckart. Najubavo e da ti se sviga tebe kako ti stoi na noga

не дека нешо посебно пребирам али од чкарт патика иам фобија жуљеви,смрдеа(неподнослива) и да не набројувам понатака ја сум си за оригиналка

Веќе 8-10 години за секој ден носам оригинал патика.А имам и чкарт за да ми држат боја за некоја облека.

Има врска патиката за цел тело за грб кичма и др.

Сеа си купив њу баланс а носев најки до сеа.

Има многу врска каква патика носиш , сеа не дека ја изигравам нешто ама многу внимавам какви патики ке земам , и плус порано знам коа ќе купев чкарт патика пошто на мојте не им се даваа пари за патиќи што ќе ги пораснам за три месеци , али сега веќе си зимам добра патика! скапо да ама затоа и вредно , си ги чувам многу патиките :)) хих

можеш да купиш 5 патики поевтини во сите бои за менување или еден пар патики оригинал али се знае што е квалитет и удобност!
али во денешно време што се нервирам има и доста работи што не се оригинали шкарт патики а пак си плаќаме скапи цени.

Никогаш не ги жалам парите што ќе ги дадам за патики, многу ми е важно да бидат удобни и да ми „лежат“ на ногата. Фетиш ми се. :)

А и поисплатливо е еднаш да дадеш да речеме 5 000 ден. за патики отколку секој месец да купуваш патики од 1000.

Аб'аман па ти..Шо сака нека е, важно да ми е убо и удобно.
Не се замарам дали е оригинал или фушарија.

Јас се прелажав еднаш со Маниа патиките...си земав и топ беа, ама неможев повеќе од 2 саати да ги носам, ме болеа нозете. ете ги сеа ми стојат во шпајз 2 години :)! Од тогаш најбитна ми е подлогата на патиката(мислам покрај нејзиниот изглед) :)...

Koga sekoj bi mozel da odbira megu ckart i original mislam deka jasen e izborot deka bi zel orifginal.No vo Makedeonija presuden faktor se finansiskite moznosti...za zal

Sekogas kupuvam original posto kako sto rece nekoj drug, bolje ednas godisno 100 evra, otkolku 10 pati po 30. Imam nekoi originali od pred 4-5 godini sto uste mozam da gi nosam, super izgledaat i u dobra kondicija se, samo mi zdosadile. So originali, pocesto kupuvam patiki od sho mi zdosadile starite, otkolku od potreba. Inaku so original, so eden par mozes da furas 2 godini i kusur sekojdnevna upotreba.

Не знам обично зимам едни оргинал па по некое време едни чкарт.Едни црни едни бели да се мењаат по пригоди..
Кај нас додуша и не се знае и оргиналот колку е оргинален ама ипак си има разлика се проиметува кога носиш

Секако дека оригинал,кој несака да носи оригинал патика?нема таков:)

Пред се ми е изгледот, нормално ако се од некоја кинеска продавница и пола град ги има не ги купувам. Гледам секогаш нешо јуник. а за дали се оригинал, дали ке ме боли нога, дали ке ме искриват, тоа мама гледа :D, со друг не одам у шопинг за обувки :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom