Чипс

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување
Јадам чипс и едно од омиленти грицки ми е чипс..

Сакам сеа еден Чипс Доритос од тој зелениот од најголемиот .... :pipi:

Два вида - чипси обичен и патос зелен. Двата во посебни чинии,а башка два-три соса што ги правам за мацкање со чипсот, ммммммм

Доритос зелениот ми е на прво место уште од кога знам за поимот чипс. Го таманам ко невидена :) А не се за потценување ни Рафлс, ни Чипси (ѕаѕики и скара) Само не ги сакам оние Чипси стапчињата со кечап. Е тој чипс ми е бљак.

без Doritos неможам.... прашајте ме мене и ZeroStyle...на секое поминување до продавница оставаме по 30-40 ден. на Doritos па и оние имитацијата Patos.....
си викате...30-40 ден се малце...али ја поминувам од таму околку 5-6 пати на ден... секој ден... :S ОСКУДАЦИЈА....јебига неможам без нив

Чипс само за Филм кога гледаш и тава ХОРОР ... :vozbud::vozbud::vozbud:

cips jada i toa mnooooogu pre slatok mi e

рафлс обичен.. го обожаваааааааааааааааааам

Ај малку назад да ве вратам, незнам кој колку ги начекал тие чипсови, јас кога бев во основно тогаш тие беа закон и сеуште неможам да најдам таков чипс со таков вкус како/
Џурасик Парк
Череза
Нинџа Желки (овој беже со вкус на пица)
Читоз
Томби
и уште некој може сум го заборавила е тоа ми беа ептен у бави и се утепував од јадење секој ден, а од денешниве ги сакам Доритос , зелениот и тој љутиот шо е чили, рафлс солен и скара, чипсич пица, чипси пиперка, пица, и тие малите стапчиња со вкус на патлиџан...мхмхмхмхмх

Можеби не е класичен чипс (од компир) ама Доритос Чииз Суприме се БРОЈ 1.

Море каков чипс да ми дадеш ќе го изедам. I love crisps :)

Mnogu sakam cips mn mi e ubav osobeno ko ke gleam nekoe filmce i da si zemam cips da si grickam peubo

Jadam sekakov vid na cips i site mi se dobri bez razlika na markata a posebno onie so pica i so kecap.

Patos, Doritos, Cheresos, Lays, Cipso, ...па скоро сите!! што позачинети тоа боље :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom