Чипс

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу мнооогу сакам чипс,најмногу сакам обичен,ама добри се и тие што се зачинети

сеа дека се штетни за крвта да ама во поголеми количини фала богу, како и се друго, ама сепак супер се еве мене најомилен ми е тој како што спомнаа со вкус на грчка салата (единствена добра работа од грција, абе 100% македонска е салатата ама ај нека зе радуваат циганиве)

сеа дека се штетни за крвта да ама во поголеми количини фала богу, како и се друго, ама сепак супер се еве мене најомилен ми е тој како што спомнаа со вкус на грчка салата (единствена добра работа од грција, абе 100% македонска е салатата ама ај нека зе радуваат циганиве)

еее мош и наша да е, ама ај не е време сега и за салатата да расправаме, шо е наше ќе си дојде.

Хмммм сакам чипс но обичен и ги мразам оние зачинетите со кечап и единствено јадам зачинет само Доритес зелен. Но сепак најомилен ми е :vozbud:
dase.jpg

Ммммммммммм ..обожавам чипс , АМА само зачинет ..Обичен неќу:):)

Не сум јадел чипс можда година- две али омилен ми е Доритос со вкус на чили

Сакам обичен чипс и оние малите стапчиња со кечап што се.:vozbud:

едит : отидов по чипс

Не ми текиња како се вика чишсот:vozbud: а сите сигурно го знаете.. Со чили е, брзо исколи и е 90 и нешто..

Обожавам чипс.Најмногу го сакам онај со вкус на зазики салата.Исто така обожавам чипс со вкус на пиперка и на домат.Обичен чипс не обожавам.Ама гледам да избегавам чипс пошто многу дебели.:):):)

Најмногу јадам чипс од пиперки, домати.....обичниот ама ич не го сакам :toe:

Редовно во Амигос со 4 видови сос...инаку дома вака да земам пред компјутер или кога гледам филм скоро никогаш....повеќе по Бејк Ролс сум :icon_lol:

Доритос...И зелениот и жутиот се ОК...И Рафлс со Кечап.. :)

doritos-trim.jpg

Зависен сум од доритоси :)

Рафалс обичниот со сол....мх мх мх:pirat:

Хмммм сакам чипс но обичен и ги мразам оние зачинетите со кечап и единствено јадам зачинет само Доритес зелен. Но сепак најомилен ми е :vozbud:
dase.jpg
Ехх,поубав од овој чипс нема според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom