Чипс

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
ај малку за Чипсот, најомилено нешто за грицкање. Дали сте зависни од чипс, кој вид најмногу ви се допаѓа, од пица, скара, обичен или каков, која марка е најдобра според вас (мислам од тие што ни се достапни најмногу на нас потрошувачите на нашите пазари). руфлес, доритос, чипсич, супер чипс, и да Дали е штетен, оти имам читано дека бил лош за крвта?

awwwww не ти требаше темава, идам да си купам чипс.

ваков:
dctc.jpg

Не сум зависна од чипс (100 години немам јадено, не е добар за линијата:icon_lol:) и не знам за што е штетен, како сите масни работи што гојат нормално дека е штетен, а за што точно не знам. :toe:
Порано многу го јадев тој скара чипс, но вкусен ми е и обичниот (тој скара е многу јак).

Има еден плав со лук и павлака.Омилен ми е

Има еден плав со лук и павлака.Омилен ми е

еее да нели е тој со вкус на Грчка салата, добар е, ама најдобар ми е оној со вкус на скара. абе братче гурман си е гурман.

еее да нели е тој со вкус на Грчка салата, добар е, ама најдобар ми е оној со вкус на скара. абе братче гурман си е гурман.

Сеа мавнав еден и прочитав.Да со грчка салата е.Јебига добар ми е.:)

Еце :baeh:

Ги сакам речиси сите видови на чипсови, но највкусни ми се пред компјутер....

Ги сакам речиси сите видови на чипсови, но највкусни ми се пред компјутер....
Е така најлесно се дебелее. Пред компјутер обично се забораваш и само си седиш и си грицкаш (што и да е, а не па чипс:nesvest:). Значи, ако имаш проблем со килажата, само исфрли го чипсот. :kk:
Се шалам, инаку не е само чипсот виновен за вишокот на килограми. :pipi:

П.С. armin06 :baeh:

Е така најлесно се дебелее. Пред компјутер обично се забораваш и само си седиш и си грицкаш (што и да е, а не па чипс:nesvest:). Значи, ако имаш проблем со килажата, само исфрли го чипсот. :kk:
Се шалам, инаку не е само чипсот виновен за вишокот на килограми. :pipi:

П.С. armin06 :baeh:
Абе никако неможам да се здебелам повеќе од 60-65 килограми....

Абе никако неможам да се здебелам повеќе од 60-65 килограми....

Земи чварки стави ги кеса од Доритос и ке видиш sd

Највеќе ги јадам тие со кечап што се,многу добро лежат со степ од лимон

Порано јадев дури и премногу, обавезно кога одев во продавница или супермаркет си купував, ги јадев сите а особено тој Доритос (големото пакување) :) Сега не сум нешто особено по чипсови :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom