Chinese people YOU NOW HAVE BRAINS?!

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Не ми се верува дека е можно посебно колективни општества како што е кинеското?
Пак би рекол пропаганда пази го бомбастичниот наслов
The drivers who shamed China
--- надополнето: 5 декември 2012 во 01:55 ---
Коментарите под тој текст
What is the difference between compulsory abortion of little girls , murder of babies, and what happened to this poor little girl? It is just a matter of when death occurred, in my opinion. I find the hypocrisy of the Chinese government on this matter so appalling! Poor babies , may they all rest in peace

Too little, too late, they should not have thought it ok to ignore what they had done !!! China has a lot to answer to.... its human rights are APPALLING , life is clearly an irrelevance out there, in whatever form !!!

They skin animals alive to make false boots and pay to see live animals fed to Lions. And don't care people know. Surprised this makes them feel ashamed. As they appear to have no honour.

O

Orion.

Гостин
Не ми се верува дека е можно посебно колективни општества како што е кинеското?
Пак би рекол пропаганда пази го бомбастичниот наслов
http://gbtimes.com/dial-beijing/dial-beijing-why-didnt-they-help-her

http://www.echinacities.com/aroundtown/china-in-pulse/driver-who-ran-over-yueyue-sentenced-to-3-5-years-in-jail.html

3 ипол години затвор добил:facepalm:

Член од
26 ноември 2012
Мислења
78
Поени од реакции
196
Не се точни ова веќе го тврдам. Еднаш случајно наидов на едно видео каде што покажуваат дека кинезите си јадат фетуси! Фертуси бре ало, со кој памет луѓе јадат луѓе!!
Слики од тоа како ги подготвуваат, како ги јадат. ЖИВОТОТ МИ СЕ ЗГРОЗИ!
Го прогласувам за најлошо видео што сум го видела, сега и ова, а и нив ги проласувам за една од најлошите нации.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Сакав да отворам посебна тема за гнасниве кинезишта, ја најдов оваа. Се' повеќе и повеќе губам почит кон нив као нација. Имам видено многу грозни видеа од Кина, на пример дерат животни на живо и потоа ги оставаат уште неколку саати да умираат во болка, така одрани. Или на фарма за кучиња, бутаат по 10 кучиња во кафез толку мал, што кучињава едвај ги собира, се туткаат внатре, и после, нормално, ги колат и готват. А притоа може и од земја 2-3 пати да ги треснат. Во кинеските фабрики работат млади девојки по 7 дена во неделата, од 6 сабајле до 12 на полноќ, во најмизерни услови, за бедна плата. Имаа нели скандал со отровни играчки за деца, а и млеко имаше отровно. Повеќе случаи кога кинески гејмери умиреле играјќи непрекинато по неколку дена во ред, а има и такви кои се самоубиле заради видео игри.

И сега нешто најново од Кина, слично како ова со девојчево кога никој не помага, епа така сега човек е јаден жив во метро, а сите од страна немо гледаат и никој ништо не превзема. На крај дури и камерманот избега :facepalm:. Внимание, грозно:

Според ова мислам дека кинезиштава гадни се генерално како нација скроз сјебани, им нема спас.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Сакав да отворам посебна тема за гнасниве кинезишта, ја најдов оваа. Се' повеќе и повеќе губам почит кон нив као нација. Имам видено многу грозни видеа од Кина, на пример дерат животни на живо и потоа ги оставаат уште неколку саати да умираат во болка, така одрани. Или на фарма за кучиња, бутаат по 10 кучиња во кафез толку мал, што кучињава едвај ги собира, се туткаат внатре, и после, нормално, ги колат и готват. А притоа може и од земја 2-3 пати да ги треснат. Во кинеските фабрики работат млади девојки по 7 дена во неделата, од 6 сабајле до 12 на полноќ, во најмизерни услови, за бедна плата. Имаа нели скандал со отровни играчки за деца, а и млеко имаше отровно. Повеќе случаи кога кинески гејмери умиреле играјќи непрекинато по неколку дена во ред, а има и такви кои се самоубиле заради видео игри.

И сега нешто најново од Кина, слично како ова со девојчево кога никој не помага, епа така сега човек е јаден жив во метро, а сите од страна немо гледаат и никој ништо не превзема. На крај дури и камерманот избега :facepalm:. Внимание, грозно:

Според ова мислам дека кинезиштава гадни се генерално како нација скроз сјебани, им нема спас.
Почнува зоби апокалипсата !!!! :D
Гледајте си The walking dead за да знаете како да се снајдете.

Иначе озбилно ова кај нас во автобус исто 90% ќе гледаат......
А мене вака да ме нападне некој има мамата мамина да му ја расплакам,остави нека гризе слободно али затоа фатиш прст во око и откорни му ги очите,претај,мавај не ко овој да седиш и да пробаш да го задржиш.

Милијарда и пол нација се нормално дека секакви петарди ќе имаат,иако и мене како народ ми се прилично несфталиви со многу свои постапки кои за нив се нормални.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Почнува зоби апокалипсата !!!! :D
Гледајте си The walking dead за да знаете како да се снајдете.

Иначе озбилно ова кај нас во автобус исто 90% ќе гледаат......
А мене вака да ме нападне некој има мамата мамина да му ја расплакам,остави нека гризе слободно али затоа фатиш прст во око и откорни му ги очите,претај,мавај не ко овој да седиш и да пробаш да го задржиш.

Милијарда и пол нација се нормално дека секакви петарди ќе имаат,иако и мене како народ ми се прилично несфталиви со многу свои постапки кои за нив се нормални.
Па не би рекол дека и кај нас вака ќе гледаат, сум бил сведок на некои случки во автобус само вербална расправија кога имало, се вмешувале други луѓе. А и тој што викаш не се брани, па мрднати се скроз, ко ботови се понашаат, без чувства, без ништо, овој го гризе, другиов му ќути ни вика ни ништо ц ц ц ц лудаци..

Kajgana Shop

На врв Bottom