Chevrolet Spark во ново руво

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Кај си видел спарк со 2 врати????

задните рачки се поставени до прозорот (измислица на Алфа 156) која ја копираше и Нисан.

Алфата

Нисанот

Спаркот

задните рачки се поставени до прозорот (измислица на Алфа 156) која ја копираше и Нисан.

Алфата

Нисанот

Спаркот
Извини моја грешка, искрено првпут глеам ваква рачка на кола, а ја па си мислев со две врати доаѓаат што ми изгледаше и нелогично ако се знае дека сегашниот односно постариот модел на Спарк си е со четири врати.

Да беше знакот на фолсваген или тојота ќе дркавте сега. :helou:

Не бе нема врска,без разлика дали е тојота или фолсваген не ми се свиѓат ваквите колички.Лимузините највише ги сакам

И новиот Сеат Леон ги има истите рачки.

seat-leon.jpg

Подобар ентериер, но сепак е премногу збиено и повеќе личи на мало џипче. Сепак за разлика од предходниот модел е подобро, бидејќи има агресивни линии.

Кој ќе гледа сега цел град преполн со спаркови

Алфата

Нисанот

Спаркот

Извини моја грешка, искрено првпут глеам ваква рачка на кола, а ја па си мислев со две врати доаѓаат што ми изгледаше и нелогично ако се знае дека сегашниот односно постариот модел на Спарк си е со четири врати.

И новиот Сеат Леон ги има истите рачки.

Тука е и Jeep Compass
JeepCompas1197363085.jpg

Спаркот вака ми изгледа дека не е лош, барем од претходникот е подобар. Нема да изгледа баш убаво затоа што е мал. Ако гледаме по подобрувањето на ентериерот на Авео, очекувам дека ќе има барем малку поквалитетна пластика внатре. :)

Добар е спрема првот модел ама 7000е лично мене не ми се дават за ова.

Полесно би дозволил да ми извршат лоботомија отколку такво нешто да возам...ова би го користел само самоубиец.не е ни чудо што најмногу се продава во Индија..како гоблинот од Спајдермен е..
Кој го дизајнирал ова може слободно да стане молер...

2010_chevrolet_spark-dashboard.jpg

2010-Chevrolet-spark-front.jpg

Количево ми се свиѓа многу премногуууууууууууууу, дури и размислувам да купам вакво.
Искрено ме изненадија колку добар дизајн му направиле.

Oд коа ке почне да се носи кај нас ова?

Се јавив рекоа после нова година, но читам на интернет и го пишува ова

o specifications for transmissions have been made, but we expect a 5-speed manual and automatic, possibly 6-speeds. We should expect the price to be just slightly higher than that of the current Aveo5, so a starting price of $14,000 is likely.

Значи највероватно за основната верзија ќе треба да се одвои дури 9000 евра.

Нека пушат ондак, ќе си зеам Астра ГТЦ за 11. Корса за 10,500

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom