- Член од
- 5 април 2008
- Мислења
- 31
- Поени од реакции
- 3
Испитувач/поткопувач – е веројатно најчестата драма која ја сретнуваме во секојдневниот живот.Многу е поперфидна и потешко воочлива, но не е ништо помалку деструктивна. Тоа се оние луѓе кој ви се додворуваат и ви се упикуваат представувајки се како доверливи партнери, за веднаш кога ќе ја здобијат вашата доверба ве изнаверуваат и ве рушат како личност, оставајки ве во неверување дека тоа е можно.
Мене ова ми се случи, траеше подолго време и конечно го воочив, па сега полека пробувам да закрепнам...
Секој има потреба од полнење на енергија само што сите безобзирно ја крадат од некој.. што би било кога секој ќе си најде извор на енергија без претоа да ја одземе од некој друг.. а тоа би можело да биде некое место, природа во која уживате, или можеби да правите нешто што го обожавате..
Ех да беше така, да беа сите луѓе такви, животот ќе беше многу поубав ..
Мене ова ми се случи, траеше подолго време и конечно го воочив, па сега полека пробувам да закрепнам...
Секој има потреба од полнење на енергија само што сите безобзирно ја крадат од некој.. што би било кога секој ќе си најде извор на енергија без претоа да ја одземе од некој друг.. а тоа би можело да биде некое место, природа во која уживате, или можеби да правите нешто што го обожавате..
Ех да беше така, да беа сите луѓе такви, животот ќе беше многу поубав ..