Честит меѓународен ден на лезбејките

• Креатор на темата Креатор на темата Pro Femmina
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа уште од нигде никаде да се избаци типката што плаши верници со некој косокорначки,од ѕид да си лупнеш главата коментар,и журката може да почне.:vozbud::vozbud:

Ајде на пити во Велес,ние три дена ќе го славиме :D
Не ви е до питите, не ви се нешо посебни имам јадено велешки пити и беа уби боже камен гипс картон, се вадите на цицките на велешанките шо ги праат питите, јас другарче последната шо ја јадев беше ЃОН али гнетев со сила зашо после за десерт имаше велешки цицки :love:
Правото име на евентот би требало да биде Велешка Цицкијада а не велешка питијада

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: 048
Што го дрвите сите за морални вредности и фамилија кога 95%+ од вас фапкале на порничи со јаки лезбичи и повеќето сакате тројка со две јаки бисексуалки? Доста хипокризија, во име на лезбејките и нивната љубов, постирајте слики со јаки лезбејки и да го прославиме денов соодветно! :X3:

kiss.jpg

Последно уредено од модератор:
И што да им честитаме, наместо да се плодат и множат они си го губат времето.

Јас не верувам дека постои лезбејка што не лапнала живо месо

96623_15f5dfff-fbb3-46ad-8768-d6b6574661c7_prod_560x315.jpg

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СИТЕ ЛЕЈЗБЕЈКИ
(за тој настан и свечен ден,еве на сите по еден подарок,специјално архитектонско и конструктивно решение од нашето поднебје,тоа е автохтоно откритие за секојдневна терапија на овој тип на жени, за решавање на нивните сексуални потреби без присуство на пастуви,пронајдокот е брендиран македонски производ и се очекува да биде признаен во целиот свет од сите Л.

Денес (8-ми октомври) се одбележува Меѓународниот ден на лезбејките. Постојат неколку различни објаснувања зошто токму овој датум е меѓународно посветен на лезбејките. Некои го слават 8-ми октомври затоа што следува 6 месеци подоцна од одбележувањето на 8-ми март или Меѓународниот ден на жената.

Нешто као парастос ?

Некои го слават 8-ми октомври затоа што следува 6 месеци подоцна од одбележувањето на 8-ми март или Меѓународниот ден на жената.
6 месеци пред или после 8ми март?
Mojata seksualna orientacija nema dopirna tocka so temata . Ne sum lezbejka, biseksualka sum. Eh kamo da mozev lezbejka da bidam ...:(
Нема бисексуалки. Има само неодлучни. Што ви остана? Уште коњи да сакате.

:facepalm: Џизс Мери анд Џозеф, она БИ со машко, ама ............ нема јунак кој неа БИ ја, ............. да се запраша човек зш:confused: @Let 3 ти си спасот на македонскиот народ :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom