- Член од
- 21 септември 2016
- Мислења
- 831
- Поени од реакции
- 1.136
Отсекогаш ме интригирало што точно ја предизвикало хаваријата во Чернобил и целата приказна околу радијацијата и последиците е застрашувачка, буквално нестварна као Хичкок да ја режирал и мислам дека дури потценета е оваа катастрофа. Моите ми кажувааа дека било стриктно забрането да се јаде заленчук посебно марула и такви некои салати што се во целост изложени исто така и млечни производи... Инаку за жал јас имам роднина која е родена слепа како последица од радијацијата.
А серијава интересна ми делува само би сакала што повеќе да се држат до вистинската сторија инаку доловен е ссср моментот баш е у тој фазон можда ако зборуваа на украински уште повеќе би се соживеале со настанот, ги изгледав првите две епизоди денес ќе ја пуштам третата интересен терк има како за почеток па ќе видиме.
А серијава интересна ми делува само би сакала што повеќе да се држат до вистинската сторија инаку доловен е ссср моментот баш е у тој фазон можда ако зборуваа на украински уште повеќе би се соживеале со настанот, ги изгледав првите две епизоди денес ќе ја пуштам третата интересен терк има како за почеток па ќе видиме.