Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се знае кој е! Прецедателот Борис ни го отепаа со ракета!И која е целта на ова труење? Кој би имал интерес за вакви злодела? ...
Јас стварно не знам како испуштањето на метали во воздухот ќе помогне да се намали глобалното затоплување.Со отрови ја менуваат климата
Хемиски запрашувања .Еколозите се сомневаат дека од авионите ширум планетава се исфрлаат тешки метали се’ со цел да се спречи глобалното затоплување.
После генетски модифицираната храна м во парламентот на Србија ќе биде отворено прашањето за хемиските запрашувања од авионите (”chemtrail”) чии последици по здравјето на луѓето сеуште се непознати.
Станува збор за активностите на необележаните авиони во стратосферата ширум Земјата па и над Балканот -кои се нарекуваат геоинжинеринг, а кои САД ги оправдува како борба против глобалното затоплување.
Советникот на Обама кажал дека се запрашува алуминиум-диоксид, бариумови соли и други соединенија и со тоа се контролираат временските прилики на одредени подрачја.
- Еколошките движења во регионот наголемо расправаат за овој феномен, a гејците дури на својата влада им го поставија прашањево -дали тоа се врши и над гејлада и какви се последиците врз луѓето од него.
Oдговор добиле , а во него во завиена форма и потврда дека запрашувањата се вршат -но немаат податок за штетноста
![]()
Дали забележувате бели траги на небото кои не исчезнуваат брзо како што е случај кога ќе пролета млазен авион, туку остануваат долго и по неколку часа? тоа подоцна паѓа на земјата како бела пајажина
Во хемиските траги пронајдени се алуминиумов и бариумов оксид, манган, железо, строциум, бактерии, габички, пестициди, микоплазма како и нановлакна .
Познато е дека алуминиумот предизвикува оштетување на мозокот и Алцхајмерова болест, бариумот тешкотии во дишењето, зголемен крвен притисок, мускулна слабост, оштетување на јетрата, бубрезите, срцето и слезината.
Хроничното труење со манган - слабост, поспаност, емоционални пореметувања, парализа, стерилитет, главоболки.А запрашувањето со нановлакна - до опасни кожни заболувања .
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:404987-Otrovom-menjaju-klimu
bese ednas temava http://forum.kajgana.com/threads/chemtrails.33475/Хемиски запрашувања .Еколозите се сомневаат дека од авионите ширум планетава се исфрлаат тешки метали се’ со цел да се спречи глобалното затоплување.
После генетски модифицираната храна м во парламентот на Србија ќе биде отворено прашањето за хемиските запрашувања од авионите (”chemtrail”) чии последици по здравјето на луѓето сеуште се непознати.
ми треба помош за еден проект,, ми требаат информации за сицилиум диоксид ако можи некој да ми казже нешто.A , Okta ?
Колку не чуваат овие луѓе да немаме комарци секоја чест,не се штедат ичИста "слика" и во Куманово !![]()