Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
MOTD кога има?
Ако помина веќе нека стави некој линкови до видеа сакам да видам што коментираат

MOTD кога има?
Ако помина веќе нека стави некој линкови до видеа сакам да видам што коментираат
Почна пред 45 минути. Во главно кажаа дека црвениот на Ивановиќ е заслужен, на Торес не, а за голот дека може да му се прогледа низ прсти на судијата.

Почна пред 45 минути. Во главно кажаа дека црвениот на Ивановиќ е заслужен, на Торес не, а за голот дека може да му се прогледа низ прсти на судијата.
По која основа за голот кажаа дека може да му се прогледа низ прсти?
Офсајд чист беше.

Значи, ако јас тебе те ебам, ти пак не си педер?
За ова ти лично треба да си знаеш. Нема потреба од замислување на хипотетички ситуации, кога денес имавме пример за ебење. И, се чувствуваш како педер? :D

По која основа за голот кажаа дека може да му се прогледа низ прсти?
Офсајд чист беше.
Пошто ќе лета да суди Бристол Роверс - Нортемптон ако свири офсајд...

Дали е?
Во ситуацијата е единствено јасно дека Јанг фантастично се снашол во уште пофантастичната нуркачка тренинг-машинерија на Јунајтед и маестрално падна. Дали имаше контакт? Е то е знак прашање.

Колку само се силеа дека ќе не утепаат :pos: реприза од мерсисајд...а и топџииве викаат ќе не утепаат... :unsure:

Колку само се силеа дека ќе не утепаат :pos: реприза од мерсисајд...а и топџииве викаат ќе не утепаат... :unsure:

Си знаеме ние што не чека, црвен сигурно веројатно и пенал за вас. Посебно ако дадеме први гол.

Судијата гомна да јаде педериште невидено,ја уништи цела утакмица!Кој знае каков фудбал ќе гледавме до 90та минута.Кој се радува на ваква победа педер е!:D

Само ми е криво што не досуди пенал на 1-2 резултат. Вака ја заеба целата утакмица...

Ретко која екипа одиграла така фуриозно против Јунајтед како завршетокот на првото полувреме.
Нерешен искох би бил најреален, вака премногу компензации, погрешни одлуки, фрли дамка на целото првенство судењето, голот на Арсенал од офсајд, денес поништен легален гол на Ливерпул.
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 00:51 ---
63179_238426539620171_1426503614_n.jpg

Торес му влага на Кеверли така?
Зошто Кеверли не доби жолт картон за ова? Пошто пред 2 сезони за ист "фаул" Дрогба доби жолт.

Топката се одби од нога на Луиз во рака.
Можеше да се досуди пенал.

А?

Не ми е јасно зошто некои дечиња од Јунајтед, или таканаречени идни идиотчиња, не сфаќаат дека со тие одлуки на Клатенбург не е оштетен само Челзи туку секој фан на спортот фудбал во светот.

Како тргна Челзи да напаѓа, Манчестер контри, пресинг на секој дел од теренот, кратки додавања па веднаш уфрлање напред, трчање, борба... ќе уживавме во 90минутен ФУДБАЛ бе луѓе, дури и да останеше 1:2 до крајниот свиреж, со 11 против 11 на терен, немаше да ни биде скратено никое задоволство.

Не ми е криво што изгубивме, криво ми е што неможев докрај да уживам во натпреварот, како што уживав се до исклучувањето на Торес.

Не ми е јасно зошто некои дечиња од Јунајтед, или таканаречени идни идиотчиња, не сфаќаат дека со тие одлуки на Клатенбург не е оштетен само Челзи туку секој фан на спортот фудбал во светот.

Како тргна Челзи да напаѓа, Манчестер контри, пресинг на секој дел од теренот, кратки додавања па веднаш уфрлање напред, трчање, борба... ќе уживавме во 90минутен ФУДБАЛ бе луѓе, дури и да останеше 1:2 до крајниот свиреж, со 11 против 11 на терен, немаше да ни биде скратено никое задоволство.

Не ми е криво што изгубивме, криво ми е што неможев докрај да уживам во натпреварот, како што уживав се до исклучувањето на Торес.
У право си супер фудбал беше,ама ете се деси,нас не ни свирнаа пенал,вас ви дадоа еден црвен бес потреба.Сфатете судењето е на многу ниско ниво,не само у англија,него општо у сите лиге.Ете жив пример беше денеска јуве,и што сеа демек една местеле,и сеа сва за нив са?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom