Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почна пред 45 минути. Во главно кажаа дека црвениот на Ивановиќ е заслужен, на Торес не, а за голот дека може да му се прогледа низ прсти на судијата.MOTD кога има?
Ако помина веќе нека стави некој линкови до видеа сакам да видам што коментираат
По која основа за голот кажаа дека може да му се прогледа низ прсти?Почна пред 45 минути. Во главно кажаа дека црвениот на Ивановиќ е заслужен, на Торес не, а за голот дека може да му се прогледа низ прсти на судијата.
За ова ти лично треба да си знаеш. Нема потреба од замислување на хипотетички ситуации, кога денес имавме пример за ебење. И, се чувствуваш како педер?Значи, ако јас тебе те ебам, ти пак не си педер?
Пошто ќе лета да суди Бристол Роверс - Нортемптон ако свири офсајд...По која основа за голот кажаа дека може да му се прогледа низ прсти?
Офсајд чист беше.
цел авион на враќање да ви падне како у 58ма година !!
Дали е?Почна пред 45 минути. Во главно кажаа дека црвениот на Ивановиќ е заслужен, на Торес не, а за голот дека може да му се прогледа низ прсти на судијата.
Колку само се силеа дека ќе не утепаатреприза од мерсисајд...а и топџииве викаат ќе не утепаат...
![]()
Брзо се случило, а и Чех покривал простор пред Чичарито.По која основа за голот кажаа дека може да му се прогледа низ прсти?
Офсајд чист беше.
![]()
Торес му влага на Кеверли така?
Зошто Кеверли не доби жолт картон за ова? Пошто пред 2 сезони за ист "фаул" Дрогба доби жолт.
Топката се одби од нога на Луиз во рака.
Можеше да се досуди пенал.
У право си супер фудбал беше,ама ете се деси,нас не ни свирнаа пенал,вас ви дадоа еден црвен бес потреба.Сфатете судењето е на многу ниско ниво,не само у англија,него општо у сите лиге.Ете жив пример беше денеска јуве,и што сеа демек една местеле,и сеа сва за нив са?Не ми е јасно зошто некои дечиња од Јунајтед, или таканаречени идни идиотчиња, не сфаќаат дека со тие одлуки на Клатенбург не е оштетен само Челзи туку секој фан на спортот фудбал во светот.
Како тргна Челзи да напаѓа, Манчестер контри, пресинг на секој дел од теренот, кратки додавања па веднаш уфрлање напред, трчање, борба... ќе уживавме во 90минутен ФУДБАЛ бе луѓе, дури и да останеше 1:2 до крајниот свиреж, со 11 против 11 на терен, немаше да ни биде скратено никое задоволство.
Не ми е криво што изгубивме, криво ми е што неможев докрај да уживам во натпреварот, како што уживав се до исклучувањето на Торес.