Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Две победи никогаш не би честитал во животов. „Победата“ на Барса против Челси лани и ова денес. Ако детално се анализираат постовите на фанови на местачиве, може да се види очај во нив без проблем. И тие, верувајте, се срамат од утакмицава, ама посилно е од нив мора да се искоментира нешто. Потполно се свесни дека овие 3 бода и те како им се поклон, без разлика дали им досудиле пенал или не, ама сепак коменитраат (секоја чест на исклучоци, без разлика дали не коментирале пошто немале време или едноставно: се срамат) коментари од типот: najdobri sme, fergi hart of mancester pozz <3

Мислам, глупо е да коментираш бе! Знаеш дека си надигран, знаеш дека голот ти е и те како од офсајд и знаеш дека „црвениот“ на Торес нема логика. Не коментирај едноставно. Ич, ама баш ич не ме боли поразов, секако ќе кикснете против Арсенал/Стоук/Ватевер и пак ќе си останеме први, ама не се ситете на вакви победи бе пичка му материна. Ќути си - трај си. Поедноставно не ни може да биде. Прогледавме некако против Ливерпул, ајде, ама претеризам е ова бре! Сами си давате лајкови на глупи коментари додека и неутрални гледачи ви кажуваат дека не сте у право.

Chelsea have now officially lodged a complaint to the Premier League, over officials using inappropriate language towards two players.

И сега одат стандардно постовите на фановите на Јунајтед со замисла дека се саркастични :facepalm:
Ni se moze be :icon_lol:
haha toa e Fergi raboti na slucajot od lani

Не видов еден,значи ЕДЕН реален ,коректен,фер,нормален од Јунајтед да излезе и да признае дека судијата им помогна туку сите глумат кул дечки.
Прво мене како навивач би ми било срам после ваква победа да се ситам на противничките навивачи но гледам дека тука се работи за луѓе без чест.Зар мислите дека само навивачите на Челзи мислат дека ова вечерва беше кражба ?
Не пријателчиња,цел свет гледаше вечерва како и со натпреварот со Ливерпул -кои јас воопшто не ги сакам, но сум реален која екипа беше фаворизирана од судиите на важните натпревари.
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 21:07 ---
Две победи никогаш не би честитал во животов. „Победата“ на Барса против Челси лани и ова денес. Ако детално се анализираат постовите на фанови на местачиве, може да се види очај во нив без проблем. И тие, верувајте, се срамат од утакмицава, ама посилно е од нив мора да се искоментира нешто. Потполно се свесни дека овие 3 бода и те како им се поклон, без разлика дали им досудиле пенал или не, ама сепак коменитраат (секоја чест на исклучоци, без разлика дали не коментирале пошто немале време или едноставно: се срамат) коментари од типот: najdobri sme, fergi hart of mancester pozz <3

Мислам, глупо е да коментираш бе! Знаеш дека си надигран, знаеш дека голот ти е и те како од офсајд и знаеш дека „црвениот“ на Торес нема логика. Не коментирај едноставно. Ич, ама баш ич не ме боли поразов, секако ќе кикснете против Арсенал/Стоук/Ватевер и пак ќе си останеме први, ама не се ситете на вакви победи бе пичка му материна. Ќути си - трај си. Поедноставно не ни може да биде. Прогледавме некако против Ливерпул, ајде, ама претеризам е ова бре! Сами си давате лајкови на глупи коментари додека и неутрални гледачи ви кажуваат дека не сте у право.
Го пишав истово,гледам некој подранил пред мене.

бла бла бла
Да бе, ненамерно било. Ме боли каде му е раката (кога не му е прилепена до телото), штом топката оди кон голот, пенал ИМА. И не знам каде пишав глупости. Ти си глуп ако неможеш да сватиш што пишав..

‎"The referee got both cards wrong and killed the game"

- Gary Neville
Првиот на Иванович беше заслужен!

Имаше ситен фаул, ама фаул беше, и последен беше Иванович во одбрана а Валенсија (мислам дека него го фаулираше) беше очи во очи со Чех.

Се спомна и дефанзивната игра на Челзи во ЛШ лани (незнам како дојде до ова), а Јунајтед играше со сите играчи на своја половина во втората половина на прво полувреме. (y)
Jaс колку што знам сите навивачи на Јунајтед лани ја оправдуваа играта на Челзи ладни од ЛШ и велеа дека и тоа е начин на играње фудбал. :) Бар јас сум меѓу тие.

Jas kako autsajder i nicij fan/hejter od dveve ponudeni, samo da potenciram kolku se smesni ovie od Manchester. So takva serioznost da se napisat nekoi od rabotite sto gi procitav..
Izgleda toa se kriteriumite za da bides "vistinski" fan.
Peace out.

Jaс колку што знам сите навивачи на Јунајтед лани ја оправдуваа играта на Челзи ладни од ЛШ и велеа дека и тоа е начин на играње фудбал. :) Бар јас сум меѓу тие.
И јас пишав на полувреме дека со наш камен по глава сака да не мавне стариот.
Тоа е дел од фудбалот јбг. Нема правило кое вели дека екипа не смее да се брани со 11 играчи. Туку кај вас проблем е 12тиот, оној најистурениот шпиц, понапред од РВП шо стои :)

И уште нешто. Не ме чуди што навивачите на Челзи го спомнуваат Минхен и го колнат Јунајтед. Па во текот на минатите 2 сезони 5 пати ги пратија фудбалерите на нивниот омилен тим на електрични столици, бесилки и разни егзекуции. А и на пола Хитлер им е идол. Така да, нормално е тоа. :)
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 21:33 ---
И јас пишав на полувреме дека со наш камен по глава сака да не мавне стариот.
Тоа е дел од фудбалот јбг. Нема правило кое вели дека екипа не смее да се брани со 11 играчи. Туку кај вас проблем е 12тиот, оној најистурениот шпиц, понапред од РВП шо стои :)
Јас па мислев оти игра средина. :pos:

Туку баш сеа ќе проверам листата на повредени играчи на Јунајтед. Баш ме интересира кои судии се аут за дербито со Арсенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom